Gündem Sevdiği kızın önce annesini, sonra babasını yaraladı

Sevdiği kızın önce annesini, sonra babasını yaraladı

15.11.2014 - 14:35 | Son Güncellenme:

Gönlünü kaptırdığı ve daha önce kaçırıp, imam nikahı kıymalarına rağmen baba evine döndüğü ileri sürülen 16 yaşındaki M.B.'nin evini bastı

Sevdiği kızın önce annesini, sonra babasını yaraladı



AYDIN'da, inşaatlarda çalışan 38 yaşındaki Orhan Bulut, kızını kaçırmak isteyen 17 yaşındaki S.T. tarafından sol bacağından tabancayla yaralandı. Polis, olayın ardından kaçan S.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Gönlünü kaptırdığı ve daha önce kaçırıp, imam nikahı kıymalarına rağmen baba evine döndüğü ileri sürülen 16 yaşındaki M.B.'nin Kemer Mahallesi, 1675 Sokak'taki evine, dün saat 21.30 sıralarında giden S.T., iddiaya göre, genç kızı tekrar kaçırmak istedi. Kapıyı açan babası Orhan Bulut kızının götürülmesine izin vermeyince S.T. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen S.T., belinden çıkarttığı tabancayla M.B.'nin babasını sol bacağından yaralayıp, kaçtı. Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bulut, tedaviye alındı. Polis, olaydan sonra kaçan S.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

KIZIN ANNESİNİ DE BIÇAKLAMIŞ

Haberin Devamı

Pskilojik sorunları nedeniyle daha önce bir süre Bakırköy Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ileri sürülen S.T.'nin geçen 20 Ekim'de kaçırmak için kapılarına dayandığı genç kızın annesi Yasemin Bulut'u bıçakla sağ kolundan yaraladığı için gözaltına alındığı ancak ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.