Ankara "Sevgi Evleri"Nde Kalan Çocukların Kayak Keyfi

"Sevgi Evleri"Nde Kalan Çocukların Kayak Keyfi

31.01.2018 - 15:46 | Son Güncellenme:

Ağrı'da sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sevgi Evleri'nde kalan 25 çocuk, ilk kez kayak ile tanıştı

Sevgi EvleriNde Kalan Çocukların Kayak Keyfi

AĞRI (AA) - Ağrı'da, "Sevgi Evleri"nde kalan 25 çocuk, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Küpkıran Kayak Merkezinde kayak eğitimi alıyor.

Haberin Devamı

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, "Sevgi Evleri"nde kalan yetim, öksüz, aileleri ayrı yaşayan ya da bakıma muhtaç 25 çocuk, kayak eğitimi için Küpkıran Kayak Merkezi'ne getirildi. Burada söz konusu çocuklara kayak antrenörlerince kayak eğitimi verildi.

Eğitim sayesinde yaşamında ilk kez kayak sporu ile tanıştıkları için heyecanlı olan çocuklar hem kayak yapmayı öğrendi hemde pistlerde kızakla kayarak gönüllerince eğlendi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çocukların topluma kazandırılması bakımından bu tür çalışmalara önem verdiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Benzer projelerin devam edeceğini belirten Alp, "Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarımızın mutlu olması, onları topluma kazandırmak için elimizden gelen desteği vereceğiz." dedi.