Editörün Seçtikleri Sevgililer Günü'nü Apple ile daha özel hale getirin

Sevgililer Günü'nü Apple ile daha özel hale getirin

13.02.2017 - 13:37 | Son Güncellenme:

Apple'dan Sevgililer Günü hediye seçenekleri, Sevgililer Günü'nü daha özel hale getirmenin yolları ve özel anları paylaşabileceğiniz uygulamalar.

Sevgililer Gününü Apple ile daha özel hale getirin

Sürekli hareket halinde olanlar için. Bu Sevgililer Günü’nde Siri ve iOS 10’un bazı harika özellikleri sayesinde son dakikada mükemmel bir plan yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte yalnızca 10 dakika içinde yapabilecekleriniz:

1. Siri’den 14 Şubat’ta çiçek almanızı hatırlatmasını isteyin.

2. iMessage’da yeni tam ekran kalp efektiyle ona içten bir “Görüşmek üzere!“ mesajı gönderin ya da kendi el yazınızla yazıp Digital Touch ile öpücükler veya kalp atışı ekleyin. iMessage Sevgililer Günü, Aşk, Sevgi, Kalp temalı sticker paketleri ile bu özel gün için çok daha zengin

3. Heyecan verici haberleri *ipucu: yeni yüzük* sevdiklerinizle paylaşırken efektlerden yararlanın. Görünmez mürekkeple bir fotoğraf gönderin, mesaj yalnızca kullanıcı dokunduğunda görünür olsun.

4. Siri’ye “Küpid“ diye seslenin. Siri’ye “Aşk nedir?” veya “Aşka inanıyor musun?” ya da “Gerçek aşkı ne zaman bulacağım?” gibi sorular sorarak ilişki tavsiyeleri alın. Hatta Siri’ye “Seni seviyorum” deyin.

Haberin Devamı

5. Dışarıda kutlama yapacaksanız; Apple’ın Harita uygulamasıyla yakındaki restoranlara göz atın ve Siri’den bir restoranda akşam yemeği rezervasyonu yapmasını isteyin.

6. Apple’ın Harita uygulaması veya Siri ile Uber çağırarak sevgilinizi evinden alın ve birlikte bir şeyler içmeye gidin.

7. Eğer evde olacaksanız Apple TV’nizi açarak " Romantik Komediler" ve "Romantik Dramalar” başlıklı koleksiyonlardan seçin yapın, ya da,

8. Önceden Fotoğraflar’da otomatik bir Anı Filmi hazırlayın, müzik, başlık ve sinematografik geçişlerle zenginleştirin ve paylaşmadan önce istediğiniz değişiklikleri yapın.

9. Siri’ye 2017’nin en iyi aşk şarkısını sorun ve Apple Music’te bir çalma listesi hazırlayın. Veya Siri’ye “Romantik bir liste çal.” deyin.


Sevgililer Günü’nü Sevmiyor musunuz?

- Sevgililer Günü karşıtları için Apple TV’de Korku filmleri de güzel bir alternatif olabilir.

- Apple Music’te Sevgili olmayanlar için de özel olarak hazırlanan listeler olduğunu belirtmekte fayda var, “Sensiz de Ayaktayım" ya da "Kırık Kalpler” gibi

App Store Sevgililer Günü için “Sınırlı Süreli Teklifler” altında bu özel gün için fırsatlar sunuyor. Uygulama içi Satınalımlarda indirimle ve özel paketleri içeren fırsatları kaçırmayın.

Haberin Devamı

Ayrıca bu özel gün için çeşitli uygulama önerileri:

“Özel Anları Paylaşacağınız Uygulamalar"

The Fork - restoran keşif/rezervasyonu yapmak için
YemekSepeti - eve sipariş etmek için
Kitchen Stories - birlikte yemek pişirmek için
B612 - birlikte neşeli selfie’ler çekmek için
Typorama - fotoğraflara yazı eklemek için
Airbnb - romantik bir kaçış planlamak için
Sinemia - romantik bir film izlemek için
Speak & Translate - her dilde Seni Seviyorum demek için

“Onun İçin Hediyelere ulaştıracak uygulamalar”

Çiçek Sepeti
Morhipo
n11
Geek
Fancy
Trendyol
Hepsiburada
AliExpress

Sevgililer Gününü Apple ile daha özel hale getirin


Sevgililer Günü Hediye Önerileri

iPhone 7 Plus ile Harika Görünen Portreler

- En unutulmaz maceralarınızı dünyanın en popüler kamerasıyla çekin. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, dünyanın en popüler kamerasını alıp yepyeni kamera sistemleriyle daha da iyi hale getiriyor.

- iPhone 7 Plus, Portre modu adında, ön planı netleştirip arka planı bulanıklaştırmak için harika bir alan derinliği efekti uygulayan yeni bir özellik sunuyor. Daha önce yalnızca DSLR kameralarla elde edilebilen, “Bokeh” olarak da bilinen bu efekt, her gün her yere götürdüğünüz kamerayı daha da güçlü bir fotoğrafçılık aygıtı haline getiriyor.

Haberin Devamı

- Sizinle birlikte her maceranızda tüm zorluklara göğüs gerer. Gövdeleri tamamen yeniden tasarlanan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus; suya, sıçramalara ve toza karşı daha önce görülmemiş dayanıklılıkta bir koruma sunuyor.

- iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iki yeni renk seçeneğiyle geliyor: Anodize ve mat bir görünüme sahip muhteşem görünen siyah ve derin, parlak bir görünüme sahip simsiyah.


Apple Watch ile kalbiniz beraber atsın

Bu sevgililer gününde sevgilinize sağlıklı bir hayat için aktif, motive ve bağlantıda kalmasına yardımcı olacak harika özelliklerle dolu bir saat hediye edin.

iPad Pro ile Tebrik Kartı Gönderin

- iPad Pro, Apple Pencil ve Felt ya da Canva gibi uygulamalarla Sevgililer Günü kartları hazırlayıp bir aşk mesajıyla gönderin. Mükemmel bir kişisel mesaj için kendi el yazınızı ve fotoğraflarınızı kullanın.

Haberin Devamı

9.7 inç iPad Pro

- iPad Pro ile en sevdiğiniz kişiye en harika üretkenlik ve yaratıcılık hediyesini verin. Daha fazla parlaklık, daha geniş renk yelpazesi, daha az yansıtma ve beyaz dengesini dinamik olarak ayarlayan True Tone ekran teknolojisini sunan gelişmiş Retina ekrana bayılacaklar. iPad Pro, çoğu taşınabilir PC ile yarışan inanılmaz performansı ile her göreve hazır. Ve dört hoparlörlü ses sistemi sayesinde istediğiniz yerde sevgilinizle film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Apple Pencil ve Smart Keyboard sayesinde iPad Pro ile yapabileceklerinin sınırı yok. Gümüş, uzay grisi, altın ve roze altın renk seçenekleriyle.

iPad mini 4

iPad mini 4, tek eliyle tutabileceği bir iPad isteyen herkes için mükemmel bir hediye. Küçük ama güçlü iPad mini 4, 7.9 inç Retina ekrana, hızlı ve akıcı bir deneyim sunan 64 bit A8 çipe ve gün boyu kullanım için 10 saatlik pil ömrüne sahip. Gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleriyle.


Apple Music ile Aşk Kokan Albümler

Sezen Aksu, Stevie Wonder, Adele’den Aşk şarkıları; Elton John, Michael Buble, Halil Sezai’den Aşk Kokan Albümler, En iyi Türkçe Aşk Şarkıları; ayrıca Sevgilisi olmayanlar için listeler ve çok daha fazlası Sevgililer Günü için Apple Music’te.

AirPods ile Müzik aşka çok yakışır

AirPods, en yeni teknolojik aygıtlara sahip olmayı seven sevgiliniz için en mükemmel hediye. AirPods’u tüm Apple aygıtlarınızla birlikte kullanmaya başlamak için kutusundan çıkarıp iPhone’unuzda beliren “bağlan” düğmesine basmanız yeterli. Kulağınıza taktığınız anda açılır, konuştuğunuzda sesinizi net bir şekilde iletir. Bu da sevdiklerinizle telefonda konuşmak veya Siri ile yakında bir çiçekçi bulup çiçek siparişi vermek için harika bir teknoloji olduğu anlamına gelir. Kablolara dolaşmadan birbirinize sarılıp birlikte müzik dinleyebilirsiniz.

- AirPods, kablosuz kulaklıklarda görülen bağlantı zorluklarını ortadan kaldırıyor. Şarj kutusunu iPhone’unuzun yanında açmanız yeterli. AirPods’unuz tek bir dokunuşla iPhone’unuza, Apple Watch’unuza veya iPad ve Mac’iniz gibi iCloud hesabınıza bağlı diğer aygıtlarınızla kullanıma hazır. Bağlantı kurmak için kod girmenizin gerektiği günler geçmişte kaldı.

- AirPods tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme süresi sunar ve şarj kutusu AirPods’unuzu tekrar tekrar şarj edebilmenizi sağlar. Böylece, toplam 24 saatten fazla dinleme süresi elde edebilirsiniz.

- AirPods, sahip olduğu sensörler ve gelişmiş teknolojiler sayesinde kulağınızda takılı olup olmadığını algılar, böylece yalnızca dinlemeye hazır olduğunuzda ses çalar. AirPods ile müzik dinlerken biriyle konuşmak için kulaklıklardan birini kulağınızdan çıkarırsanız müziğiniz otomatik olarak duraklatılır. Tekrar kulağınıza taktığınızda müziğiniz de kaldığı yerden devam eder.

- Şarkı seçmek, müziğinizi kumanda etmek, ses seviyesini ayarlamak, kalan pil miktarını kontrol etmek veya diğer Siri komutlarını kullanmak için AirPods’unuza çift dokunarak Siri’ye ulaşabilirsiniz.

MacBook ile Altın veya roze altınla kalbini çalın

Muhteşem altın ve roze altın renk seçenekleriyle gelen MacBook, hem değerli taşlar gibi parıldayan bir güzellik hem de inanılmaz performans ve kullanım özellikleri sunuyor. Yalnızca 13,1 mm inceliğinde ve 0,9 kg hafifliğindeki MacBook, şimdiye kadarki en hafif ve en kompakt Mac dizüstü bilgisayar. Köşeden köşeye camdan oluşan göz alıcı 12 inç Retina ekranda her şey öyle net görünüyor ki adeta görüntüler ekrandan fışkırarak hayat buluyor. MacBook, bu Sevgililer Günü’nde verebileceğiniz altın gibi değerli bir hediye.

Yazarlar