Gündem Sevgililer zehir saçmış

Sevgililer zehir saçmış

22.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Aldığı bir ihbarı değerlendiren İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece’de uyuşturucu satan şebekeyi belirledi.

Sevgililer zehir saçmış

İki aylık takibin ardından önce şebekenin torbacılarını tek tek yakalayan jandarma, çetenin başını çeken şahısların Silivri’de yaşayan K.P. ve sevgilisi D.Y. olduğunu belirledi. Çiftin uyuşturucuları “Kral Enişte” lakaplı M.U. liderliğindeki suç örgütünden aldıkları tespit edildi. Harekete geçen jandarma, şahısların ev adreslerine ve kafe, cay ocağı, nalbur gibi iş yerlerine eş zamanlı baskınlar düzenledi. Baskınlarda, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca, cep telefonu ile uyuşturucu madde tartmak için hassas terazi ile ele geçirildi. 23 şüpheli gözaltına alındı. Kendilerini kamufule etmek için çay ocağı, nalbur ve kafeterya işletmeciliği yapan 3’ü kadın 23 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sahte içkiden ölüme 34 yıl hapis talebi

İstanbul, Güngören’de geçen yıl kendine ait büfede sattığı sahte içki ile bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Musa Ç.’nin yargılandığı davada cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada Musa Ç. için “Olası kast ile ölüme neden olma”, “Olası kastla hayati tehlike geçirecek şekilde yaralama” ve “Bozulmuş veya değiştirilmiş gıda veya ilaçların ticareti” suçlarından 22 yıldan 34 yıla kadar hapsi istendi. İSTANBUL-DHA