Cadde Sevilen bir mafya babasıyım!

Sevilen bir mafya babasıyım!

24.02.2017 - 07:20 | Son Güncellenme:

'Arka Sokaklar' dizisine geçtiğimiz aylarda dahil olan ve dizide mafya babası 'Kenan Aslan’ı canlandıran Kaya Sensev, önceki gün Tarabya sahilinde eşi Ayşe Sensev'le sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takıldı.

Sevilen bir mafya babasıyım

Daha öncede 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde Rus mafyası Viktor'u canlandıran Sensev, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. “Ekranda mafya babasını oynamanın sıkıntısı normal hayatınıza yansıyor mu?” sorusuna, "Dokuz aylık süreçte iki farklı mafya babasını oynadım. Biri Rus mafya babası Viktor, biri de Türk Mafyası Kenan Aslan. İkisinde çok güçlü karakter. Sokakta ve sosyal medya da çok kötü tepkiler almıyorum. Aksine çok iyi tepkiler görüyorum. Ben sevilen bir mafya babasıyım” dedi.

Haberin Devamı

“Evde yemekleri Kaya Bey yapar”
Bu arada sohbete oyuncunun eşi Ayşe Sensev, dahil oldu. Ayşe hanım, evdeki yemekleri genelde eşinin yaptığını söyleyerek, "Evde genelde yemekleri Kaya Bey yapar. Yemek yaparken çok keyif alıyor. Çok lezzetli yemekler yapar. Daha önce restoran işleten biri olarak aşçılıkta Türkiye’de ilk 50'ye girer diye düşünüyorum. En iyi yaptığı lakerdadır. Çin ve İtalya mutfaklarını çok iyidir. Muhteşem mezeler yapar ve bu mezeleri hiçbir restoran da bulmazsınız" diye konuşarak eşi Kaya Sensev’in farklı yönünü ortaya çıkarttı. MESUT YILMAZ