Gündem Seviyor Sevmiyor 13. bölümde Deniz zor durumda!

Seviyor Sevmiyor 13. bölümde Deniz zor durumda!

08.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pazar akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Seviyor Sevmiyor 13. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Seviyor Sevmiyor dizisinde Deniz'in canı tehlikede! Yiğit ve Tuna Deniz'i kurtarabilecek mi? Seviyor Sevmiyor gerilim dozu yüksek yeni bölüm ile yarın akşam Atv ekranında...

Seviyor Sevmiyor 13. bölümde Deniz zor durumda

Yapımcılığını MF yapım'ın üstllendiği Seviyor Sevmiyor dizisinin başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı yer alıyor. Seviyor Sevmiyor heyecan dozu yüksek yeni bölümleriyle Pazar akşamları ekrana geliyor. Seviyor Sevmiyor 13. bölüm fragmanlarında Yiğit Deniz, İrem, ve Tuna yakalanıyor. Eğlenceli anların yaşanacağı Seviyor Sevmiyor.yeni bölüm ile ekrana gelecek.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İki adam Deniz yüzünden restleşirler.

Dergi'nin yirminci yıl kutlamaları yaklaşmaktadır. Hazırlıklar yapılırken Yiğit Deniz'den etkilendiği için ondan uzak durmaya çalışır. Bunun gerginliği işe de yansır. İşi Deniz'e ofiste herkesin ortasında bağırmaya kadar vardırır. Bu olay Yiğit'le Tuna'yı da karşı karşıya getirir. İki adam Deniz yüzünden restleşirler. İrem ise Tuna'nın Deniz'e olan ilgisini öğrenir. Deniz tehlikesinden kurtulmak için, Tuna'yla ikisini baş göz etmeye karar verir. Ama Yiğit'i de işin içine katarak hazırladığı dörtlü buluşma hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tuna ve Yiğit'in birbirleriyle rekabete giriştiği macera dolu bir geceye dönüşür. Yaşadıkları gece iki çift için de aralarındaki ilişkiyi sorguladıkları ve ciddi kararlar aldıkları bir sürece dönüşür. Tam hepsi, kendilerince doğru yolu bulduklarına inandıklarında, Yiğit istemeden her şeyi alt üst edecek bir hamle yapar.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR 13. BÖLÜM ÖZETİ