Gündem Seviyor Sevmiyor 16. bölümüyle ekrana kilitledi!

Seviyor Sevmiyor 16. bölümüyle ekrana kilitledi!

28.10.2016 - 15:53 | Son Güncellenme:

Seviyor Sevmiyor son yayınlanan 16. bölümüyle nefesleri kesti. Atv ekranlarının sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Seviyor Sevmiyor hayranları 17. bölüm fragmanını beklemeye başladılar...

Seviyor Sevmiyor 16. bölümüyle ekrana kilitledi

Kazada Yiğit'e bir şey olmaz ancak İrem'in durumu kritiktir. Yiğit onu hastaneye yetiştirir, hayati tehlike atlatılır ama İrem uyandığında beklenmedik durumla karşılaşırlar; İrem beyin sarsıntısı sebebiyle bir çeşit geçici demans yaşamakta ve 17 yaşından sonrasını hatırlamamaktadır.

Haberin Devamı

Tuna ve Deniz bu süreçte sırrı açık edebileceğini düşünerek İrem'i Yiğit'ten uzak tutmaya çalışırlar.

Birlikte vakit geçiren İrem ve Deniz, İrem'in rahatsızlığı sebebiyle tam bir 17 yaşa dönüş yaşamaya başlayıp, bir yerden sonra bunun tadını çıkarırken diğer tarafta Tuna, Yiğit'in başında bekçilik yapmakta, bir yandan da kitapla gelen şöhretin "bedellerini" ödemekle uğraşmaktadır.

Her şey yolunda giderken Deniz'in annesi Elif'in Yiğit'e yazdığı ve bütün sırrı anlattığı mektup bütün planları bozacak ve İrem karşılaştığı Yiğit'e söylememesi gereken bir şey söyleyerek geri dönüşü olmayan bir yolun kapısını açacaktır.

SEVİYOR SEVMİYOR 16. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 15. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor dizisi son bölümünde, İşinden istifa eden Yiğit, Deniz'den uzak durma kararı almıştır. Ancak yaşadığı bunalımdan bir çıkış aramak için çok yanlış bir yere, Deniz'in ailesinin evine sığınır. İrem'in ısrarıyla Yiğit'i toparlama işi yine Deniz'e kalır. Ancak bu defa Yiğit düzeldiğinde hiç beklenmedik bir hamle yapar. İrem'in kimliğini alıp nikah için gün almaya karar verir. Deniz ve İrem Yiğit'in bakmadan cebine attığı kimliği, o görmeden geri almaya çalışırken, Tuna'ya da şantajcı Teoman'ın İrem'den istediği parayı bulmak düşer. Kızlar kimlik belasını çözdüklerini düşünürlerken Yiğit'in Deniz'le karşılaşması, bütün planları mahvedecek, Yiğit Deniz'den vazgeçemeyeceğini anladığında, her şeyi alt üst edecek bir karar alacaktır.