Gündem Seviyor Sevmiyor 22. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!

Seviyor Sevmiyor 22. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!

05.12.2016 - 10:59 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları ekrana gelen Seviyor Sevmiyor 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisinde Yiğit ve Deniz arasında ayrılık rüzgarları esiyor. Seviyor Sevmiyor 22. yeni bölüm ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Seviyor Sevmiyor 22. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor

Yapımcılığını MF Yapım‘ın üstlendiği Seviyor Sevmiyor 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde, Gökhan Alkan, Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı da yer aldığı Seviyor Sevmiyor yeni bölümü ile 11 Aralık 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Atv'de.

SEVİYOR SEVMİYOR 22. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz'in itirafı sonrası Yiğit, onu görmek dahi istemiyor. Deniz’in konuşma çabaları sonuçsuz kalıyor. Yiğit “Seninle ilgili hiçbir şey duymak dinlemek istemiyorum.” diyerek restini çekiyor. Bu sözleri duayn Deniz derin bir hüzne boğuluyor. Yiğit bununla da yetinmeyerek Deniz’i işten çıkarmak için teklifte bulunuyor.

Haberin Devamı

Bir hışımla babasını otelde yakalayan Yiğit onun boğazına sarılıyor. Teoman ise Yiğit’in kardeşleri olduğunu itiraf ediyor. Öte yandan Deniz, Yiğit’e bir zarf veriyor. Peki, o zarfın içinde ne var?

SEVİYOR SEVMİYOR 22. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Seviyor Sevmiyor 21. bölümde, Deniz'in korktuğu başına gelmemiştir. Ama Yiğit'ten aldığı evlilik teklifi kafasını karıştırmıştır. İrem'in Yiğit'e cd göndermesi de onun için büyük hayal kırıklığı olmuştur. İki arkadaş belki de onları tamamen koparacak bir hesaplaşma yaşarlar. Tuna ise Deniz'in Yiğit'i sevdiğini kabullenir ve Deniz'e son bir kez yardım etmeye karar verir. Deniz, Yiğit'le aşkını yaşamaya karar vermiş olsa da Yiğit'ten hala gerçeği saklıyor olmak konusunda içi rahat değildir. Yiğit, Deniz'den alacağı intikamın taşlarını yavaş yavaş örerken Deniz onu bekleyen sona doğru sürüklendiğini hisseder ve kimsenin tahmin edemediği bir karar alır.

Haberin Devamı

Genel Hikaye

Çocukluk aşkı olan bir çift, yıllar sonra bir araya gelirse ne olur?

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.