Gündem Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde nefesler tutuldu! - izle

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde nefesler tutuldu! - izle

19.07.2016 - 10:04 | Son Güncellenme:

Reyting listelerini alt üst eden dizi Seviyor Sevmiyor'da olaylar bitmiyor. 5. yeni bölüm fragmanı da yayınlanan Seviyor Sevmiyor'da neler oluyor? Tuna, Deniz'in oyununu anlar. Öte yandan Şirket çalışanları, Yiğit ve İrem'i birlikte yakalar. Seviyor Sevmiyor, 5. yeni bölüm ve fragman ve detaylarıyla haberimizde...

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde nefesler tutuldu - izle

Atv ekranlarında, yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan dizi Seviyor Sevmiyor, 5. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Deniz, arkadaşını da dahil ettiği oyunun içinde çırpınmaya devam etmektedir.. 5. yeni bölümde gerçekler açığa mı çıkoyor? İşte 5. yeni bölüm fragman ve 4. son bölümde yaşananlarla Seviyor Sevmiyor haberimizde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve İpek Tenolcay’ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ile 20 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da Atv'de.

SEVİYOR SEVMİYOR 4. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEVİYOR SEVMİYOR 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 4. SON BÖLÜM ÖZETİ

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde nefesler tutuldu - izle

Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır. Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

Haberin Devamı

Zeynep Casalini'nin kızı Seviyor Sevmiyor dizisinde

Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde nefesler tutuldu - izle

ATV'nin çiçeği burnunda dizisi Seviyor Sevmiyor'a Zeynep Casalini'nin kızı dahil oldu. Ünlü sanatçı Zeynep Casalini'nin ilk evliliğinden olan kızı Ceren Sarp, ATV ekranlarında yayınlanan Seviyor Sevmiyor'da rol aldı.
Zeynep Casalini'nin kızı Ceren Sarp, ilgiyle takip edilen dizide ünlü bir moda dergisinde çalışan bakımlı ve dedikodu yapmayı seven üç kız karakterden birine hayat verecek. İlk oyunculuk tecrübesini yaşayan ve sanatçı bir aileden gelen Ceren Sarp'ın büyük dedesi ünlü yazar Vedat Türkali, anneannesi oyuncu ve şarkıcı Deniz Türkali, dedesi şarkıcı Ernesto Casalini, büyük dayısı yönetmen ve senarist Barış Pirhasan ve annesi de oyuncu, şarkıcı, söz yazarı Zeynep Casalini. Ayrıca Ceren Sarp'ın anneannesinin ikinci eşi ise yönetmen, yapımcı ve senarist Atıf Yılmaz. Ceren Sarp ailesinin izinde en iyi şekilde gitmek istediğiniifade etti.