Gündem Şevkat Yerimdar 28. bölüm Şevkat bu kez hırsızların peşinde ama...

Şevkat Yerimdar 28. bölüm Şevkat bu kez hırsızların peşinde ama...

29.11.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam FOX TV ekranlarında bir kez daha seyircisiyle buluşacak olan Şevkat Yerimdar'ın 28. bölüm fragmanında Şevkat bu kez Esin'i rehin alan hırsızların peşine düşüyor ama bu kez olaylar beklediğinden de farklı gelişiyor. İşte yine bol kahkaha vadeden Şevkat Yerimdar 28. bölüm fragmanı ve özeti...

Şevkat Yerimdar 28. bölüm Şevkat bu kez hırsızların peşinde ama...

FOX TV'nin son dönemlerdeki en çok izlenen dizilerinden Şevkat Yerimdar 28. bölümü ile geliyor. İlgiyle takip edilen komedi dizisi Şevkat Yerimdar'ın 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat'in başı bu kez Esin'i kaçıran hırsızlarla belada ama hiç ummadığı kadar işi zor. İşte Şevkat Yerimdar 28. bölüm fragmanı ve özeti...

ŞEVKAT YERİMDAR 28. BÖLÜM FRAGMANI



ŞEVKAT YERİMDAR 28. BÖLÜM ÖZETİ

İsmail ve Tezene evlenmişlerdir. Artık evin içinde bir köşe kapmaca başlar. İsmail, bir Erkan olur, bir kendisi. Durumu Bozkır ve Gülperi’ye çaktırmamak için, Tezene ile ikisi kırk takla atarlar.

Şevkat borcunu kapatabilmek için ek iş yapmaya başlar. Şefik taksisini gece çalışması için Şevkat'e verir. Ama gündüz dükkanda, gece de takside çalışmak Şevkat’i bir uyurgezere çevirir.

Esin’in tablosu yanlışlıkla çok ünlü bir tablo ile karışır. Esin Tabloyu evinde muhafaza ederken, tablo çalınır. Ve Şevkat, Niko, Esin hırsızların peşine düşerler. Fakat bu adamlar tahminlerinden çok daha tehlikelidirler.

Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00'de FOX'ta!