Gündem Şevkat Yerimdar 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.01.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar 35. bölümü izleyenleri şaşırttı. FOX TV'nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar 35. bölümde Şevkat'in evli olduğu ortaya çıktı. Şevkat Yerimdar yeni bölümde neler olacak izleyici tarafından merak ediliyor. Peki Şevkat Yerimdar 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar 35. bölümü ile ekrana geldi. Şevkat ve Esin arasında yeni bir olay patlak verdi.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Şevkat Yerimdar 36. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinden bulabilirsiniz.

ŞEVKAT YERİMDAR 35. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat’ in evli çıkması nedeniyle evlenemeyeceklerini anlayan Esin başlarda Şevkat’e tavır yapsa da sonra Şevkat’in durumdan haberdar olmaması nedeniyle birlikte hareket etmeye karar verir.

Şevkat’in yıllar önce kimliği kaybolmuştur ve o kimlik kullanılarak Moldovyalı bir kadınla evlendirilmiştir. Kimliğin kaybolmasında Cuma’nın payı vardır. Bunu herkesten gizler. Şevkat ve Esin Moldovalı kadını bulup sahte nikahı iptal ettirmek için uğraşacaklardır...