Cadde Şevval Sam: Benden şahane bir kaynana olur

Şevval Sam: Benden şahane bir kaynana olur

22.05.2017 - 11:00 | Son Güncellenme:

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Şevval Sam, Kıbrıs’ta müzikseverlerle buluştu.

Şevval Sam: Benden şahane bir kaynana olur

Konser öncesinde basın mensubunun karşısına çıkan Şevval Sam, "19 Mayıs gibi günlerde millet olarak birbirimize daha sıkı kenetlenmemiz gerekiyor. Çocukluk yıllarımda 19 Mayıs günü duygusallaşıp ağlardım. Barışa inanmalıyız ve barış ile bir araya gelmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde oğlu Tarık Emir Tekin'in Oxford Üniversitesi'nin drama bölümüne başvurup 8 bin kişi içinden kabul gören ilk Türk olması hakkında konuşan şarkıcı, "Oğlumun bana en güzel anneler günü sürprizi oldu. Göğsümü kabarttı” deyip İngiltere'ye yerleşmeye hazırlanan oğlu Tarık Emir'in yabancı gelin getirme ihtimaline karşı düşüncesi sorulunca ise; “Gelinim hangi dinden ve hangi ırktan olursa olsun başımın tacıdır. Oğlumla ilişkim çok iyidir, genelde arkadaş oluruz birbirimize. Şahane bir kaynana olur benden” şeklinde konuştu.

“KARAVANDA YAŞIYORUM”

Yer aldığı 'Bodrum Masalı' adlı dizinin final yapmasıyla 4 ay gibi bir süreçte dinlenmeyi planladığını belirten Sam, "Dizi süresince Bodrum'da yaşadım. Bahçeden meyvemi sebzemi topladım. Taze yumurtalar yedim. Bodrum'a yerleşmeye karar verdim. 'Prenses' adında bir karavanım var. Karavan hayatını çok sevdim, karavanda yaşıyorum şu an" ifadelerini kullandı.