Adana Seyhan Belediyesinin Yaz Spor Okullarına İlgi

Seyhan Belediyesinin Yaz Spor Okullarına İlgi

24.07.2017 - 11:22 | Son Güncellenme:

.

Seyhan Belediyesinin Yaz Spor Okullarına İlgi

ADANA (AA) - Seyhan Belediyesi tarafından 12 branşta verilen yaz spor okulları uygulamasından ortalama 50 bin genç ve çocuk ücretsiz yararlanıyor.

Haberin Devamı

Seyhan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Zeydan Karalar, futbol, basketbol, tenis, voleybol, hentbol, yüzme, tekvando, muay thai, wushu, atletizm, yüzme, satranç branşlarında eğitimlerin verildiği Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi ve Bahçeşehir Spor Kompleksini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Karalar, çocuklarla satranç ve futbol oynadı.

Karalar, sporun insan yaşamına ruhen ve fiziken önemli etkileri olduğunu ve bu nedenle sporu ve sporcuyu desteklediklerini belirtti.

Her yıl okullar kapandıktan sonra genç ve çocukları yaz spor okullarına aldıklarını ifade eden Karalar, şunları kaydetti:

"Her yıl ortalama 50 bin kişi bu hizmetten yararlanıyor. Gerek havuzlarda gerekse tesislerde güvenlik içerisinde, yaptığı spor dalının uzman hocası eşliğinde eğitim görüyorlar. Gençlerimizin başına musallat olan uyuşturucunun panzehiri olduğu için spora önem veriyor, ciddi paralar harcıyoruz. Hiçbir şeyden kaçınmıyoruz."

Yazarlar