01.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:
EKONOMİ SERVİSİ
Otel bünyesinde farklı damak tatlarına hitap eden 8 restoran bulunuyor. Bu restoranlar şöyle sıralanıyor:
İtalyan’dan mozzarella peyniri ile ünlü Fratelli La Bufala, Güney Amerika’nın ilginç tadlarının yer aldığı ‘La Paz’, Türkiye’den farklı çorba çeşitleri ile birlikte unutulmaya yüztutmuş lezzetleri sunacak ‘Shorba’, Uzak Doğu tatlarının bulunacağı ‘Wok’, organik, vejeteryan, ‘La Promenade’, balık ve deniz ürünlerinin sunulacağı’L’Azur’, Anadolu’nun farklı yörelerinden yemekleri menüsünde bulunduran ‘Anadolu’, kebap çeşitlerini yansıtacak ve Sümer dilinde kebap anlamında gelen ismiyle ‘Kabuba’ restoranları...