Oyun Dunyasi Sherlock Holmes: Crimes & Punishments İle Cinayet Peşinde

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments İle Cinayet Peşinde

23.10.2014 - 00:16 | Son Güncellenme:

Tamamiyle hayal ürünü bir karakter olan Sherlock, arkadaşı Dr. John Watson ile ilginç ve gizemli cinayet davalarını alışagelmedik yollarla çözen dahi bir dedektif.

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments İle Cinayet Peşinde

Londra’nın Baker Sokağında bulunan 221B numaralı apartmanda, arkadaşı John ile yaşayan ukala ve kibirli dedektif için geçtiğimiz yıllar içerisinde onlarca hikaye ve sinema filmi hazırlandı. Frogware tarafından ise 2002 yılından beri sürekli gelişen bir Sherlock Holmes serisi de birçok oyuncunun arşivinde bulunuyordur. Geliştirici ekibin edindiği tecrübeyle, son oyunları Crimes & Punishments’a neler kattıklarını görünce çok şaşıracaksınız!

Haberin Devamı

Frogwares tarafından Unreal Engine 3 kullanılarak geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına dağıtılan Sherlock Holmes: Crimes & Punishments macera türündeki oyunlara aç olan bir kitleyi doyuracak cinsten bir yapım. 19. Yüzyıl Londrası, Scotland Yard, sorgu teknikleri, bizi suçluya götürecek olan ipuçları, ev kütüphanesi ve tabii ki meşhur pipo derken tüm atmosfer, uzun zamandır oynamak istediğimiz bir Sherlock Holmes çıkarıyor.

Buradan Sherlock Holmes: Crimes & Punishment tanıtım yazısının devamı okunabilir.