Geri Dön
Sia evlat edindi: Depresyonu yenecek mi?

Sia evlat edindi: Depresyonu yenecek mi?

Avustralyalı şarkıcı Sia, uzun bir zamandır depresyonla mücadele ediyor. Ancak durun durun. İyi gelişmeler de oluyor! Sia evlat edinmiş. Yoks depresyonu yenecek mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Ortada bir 'Maddie' gerçeği var

Avustralyalı şarkıcı Sia, dünyaca ünlü bir dergiye açıklamalarda bulunmuş. Şarkıcı, artık resmi olarak bir anne olduğunu, bir erkek çocuk evlat edindiğini söylemiş. Biliyorum korkuyorsunuz şu anda. Çünkü ortada bir Maddie Ziegler gerçeği var. Yıllardır Sia'nın videolarında Maddie Ziegler'i izliyoruz. Hatta ikili, birlikte ödül törenine dahi gidiyorlar.

Olumlu bir adım mı?

Sia'nın yüzünü gizlemesi ve sadece Maddie Ziegler'i göstermesi size de az biraz korkutucu gelmiyor mu? Biliyorsunuz Sia uzun süredir depresyonla mücadele ettiğini söylemişti. Fobilerinden kurtulamadığını, hastalığının zaman zaman nüksettiğini söyleyen Sia'ya anne olmak sizce iyi gelir mi? Sia'nın yıllar, yıllar sonra "Anne olmak istiyorum" demesi aslında depresyonla mücadelesinde olumlu bir adım mı?

'Çocukluk' sinyaliydi

Elbette pozitif düşünmekten yanayım. Sia'nın, kliplerinde Maddie Ziegler'i oynatması aslında bir nevi 'çocukluk' sinyaliydi. E tabii Sia'nın birçoklarına göre normal bulunmamasını da doğal karşılamak lazım. Çünkü Sia, acı çekerek üretebilen, sanatçı ruhlu bir şarkıcı-besteci. Onun bizim gibi sıradan olmasını beklemek asıl hata olur elbette. Depresyonla mücadelesinde anne olmayı seçen Sia'ya daha az acı çektiği bir müzik kariyeri dilemekten başka bir şansımız yok gibi gözüküyor.

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler