Cadde Sibel Can'dan Naşide Göktürk açıklaması

Sibel Can'dan Naşide Göktürk açıklaması

20.08.2016 - 10:18 | Son Güncellenme:

Bodrum Antik Tiyatro'da konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can, kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Naşide Göktürk hakkında, "Allah şifa versin. Ne kadar özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum" dedi.

Sibel Candan Naşide Göktürk açıklaması

Antik Tiyatro’yu dolduran hayranları tarafından büyük ilgi gören Sibel Can, sevilen şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Şarkılarını söylerken izleyicileriyle de şakalaşan başarılı sanatçı, ‘Adını Dağlara Yazdım’ şarkısını telefon ışıkları eşliğinde okudu. Sahnede 3 saat kalan Can'ı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konseri izleyenler arasında Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye de yer aldı.

Konser sonrası Sibel Can hayranları, sanatçıyı yakından görmek için uzun süre kulis kapısında bekledi. Kendi şarkılarının yanı sıra İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin unutulmayan şarkılarını da seslendirdi. Slov şarkılarda söyleyen Sibel Can, sevenlerine zaman zaman duygusal anlarda yaşattı.

NAŞİDE GÖKTÜRK SORUSUYLA DUYGULANDI

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can’a, Naşide Göktürk hastanede yattığını ve durumunun kritik olduğunun hatırlatılmadı üzerine, “Uzun zamandır tedavi görüyor. Allah büyük şifa versin. Benim çok sevdiğim çok özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum onun gibi birçok hastaya dualar ediyorum. Harun Kolçak da hasta hepsine Allah şifa versin” dedi.