Editörün Seçtikleri Sıcaklarda aşırı terleyen  el ve ayaklara rahatlatıcı krem

Sıcaklarda aşırı terleyen  el ve ayaklara rahatlatıcı krem

25.07.2018 - 12:53 | Son Güncellenme:

Ducray Hidrosis Control Krem günlük hayat koşuşturmasında el ve ayaklardaki aşırı terlemeyi ve ter kokusunu uzun süre önlemeye yardımcı anti-perspiranttır.

Sıcaklarda aşırı terleyen  el ve ayaklara rahatlatıcı krem

Ducray Terleme Karşıtı El ve Ayak Kremi
“Ducray Hidrosis Control Créme Anti-transpirante”

Haberin Devamı

Ducray Hidrosis Control Krem günlük hayat koşuşturmasında el ve ayaklardaki aşırı terlemeyi ve ter kokusunu uzun süre önlemeye yardımcı anti-perspiranttır. İçeriğindeki alüminyum tuzları ter önleyici, çinko risinoleat koku giderici, trietilsitrat ise anti-bakteriyel etki gösterir. Hoş ve kalıntı bırakmayan yapısı ile yaz günlerinde el ve ayaklarda rahatlık sağlar. Alerjik reaksiyon riskini en aza indiren, alkol ve parfüm içermeyen formülüyle dermatolojik testlerden geçerek güvenirliliği onaylanmıştır.

Yaz aylarında artan sıcaklıklar veya yaşanan duygusal stresler gibi belirli durumlarda normalden fazla terlendiğinde, bu durum kişinin sosyal yaşantısını da olumsuz etkiler.

Aşırı terlemeyi hızlı ve uzun süreli şekilde kontrol eden Ducray Hidrosis Control Krem gün boyunca etkilidir ve her cilt tipi için uygundur.

Haberin Devamı

Ducray Hidrosis Control Krem; içeriğindeki alüminyum tuzları el ve ayaklardaki ter kanallarını geçici olarak bloke eder, çinko risinoleat kokuyu hapseder, trietilsitrat anti-bakteriyel etki gösterir, pirinç nişastası ise teri emer. Yanma, batma, iritasyon gibi yan etkileri bulunmaz. Yüksek toleranslı formülü ile alerjik reaksiyon riskini en aza indirecek şekilde formüle edilmiştir.

Kullanım şekli: Kuru ve temiz cilde 5 gün boyunca her gün uygulanır. Ardından haftada 2-3 kez uygulamak yeterlidir.

Ducray Hidrosis Control Krem Eczane Satış Fiyatı: 50 ml 54 TL

Yazarlar