Kültür Sanat Siccin 2'nin basın gösteriminde şok!

Siccin 2'nin basın gösteriminde şok!

07.07.2015 - 10:05 | Son Güncellenme:

Siccin 2’nin basın gösterimi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi.

Siccin 2nin basın gösteriminde şok

Muhteşem Film’in yapımcılığını üstlendiği; 10 Temmuz’da vizyona girecek tek yerli film olarak dikkat çeken Siccin 2’nin basın gösterimi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi. Filmin yönetmeni ve bütün oyuncularının katılımı ile gerçekleşen gösterim yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

Gösterimin final sahnesinin ardından salonda oluşan sessizlik dikkati çekti. Salondakiler filmin etkisini üzerilerinden attıktan sonra oyuncular ve filmin yönetmeni Alper Metsçi’yi alkışlayarak, tebrik ettiler.

Issız Cuma Mezarlığı’nda geçen gerçek bir hikayeden esinlenilen hikayesi ile "İslami Korku" öğelerini seyircisiyle buluşturacak filmin yönetmeni Alper Mestçi, serinin ilkinde olduğu gibi bu kez de aile dramıyla korkuyu harmanlıyor.

Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Ece Edibe Baykal, Reyhan İlhan, Yavuz Çetin ve Seda Oğuz’un başlıca rollerde olduğu filmin senaryosu Alper Mestçi ve Ersan Özer’e ait. Siccin 2'nin görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran yaparken, müzikler de ise Reşit Gözdamla imzası yer alıyor.

Haberin Devamı

10 Temmuz’da vizyonda olacak filmin özeti ise şu şekilde;

Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir de açıklanması mümkün olmayan olaylar yaşamaya başlayınca psikolojisi daha da bozulur. Sonunda bir Hoca'ya gider ve ikinci kanından bir kadının ona "41 dikiş" adında bir büyü yaptırdığını öğrenir. Büyülerin en kuvvetlisi olarak bilinen "41 dikiş büyüsü" 41 farklı niyetle yapılabilmektedir. Hicran'ın büyüyü çözebilmesi için yapan kişiyi bulması ve 41 niyetten hangisine niyet ettiğini öğrenmesi şarttır. Bu arayış onu hayal bile edemeyeceği gerçeklerle yüz yüze getirir.