Cadde Side Festivali'nde Cem Adrian rüzgarı

Side Festivali'nde Cem Adrian rüzgarı

19.09.2018 - 17:15 | Son Güncellenme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 17. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali Cem Adrian konseriyle devam etti. Ünlü şarkıcı, Side Antik Tiyatrosu'nun muhteşem atmosferinde turistler ve binlerce Manavgatlıya unutulmaz bir konser verdi.

Side Festivalinde Cem Adrian rüzgarı

5 oktavlık sesiyle dünya üzerindeki ender seslerden birisi olma özelliği taşıyan Cem Adrian, Side'de binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi. Konseri izlemeye gelenler Adrian'ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Haberin Devamı

Konseri seyircilerin arasından ailesiyle birlikte izleyen Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konser sonunda Cem Adrian'a teşekkür çiçeği takdim etti. Tarihi Side Antik Tiyatrosu'nun kapasitesinin dolmasından sonra bir ara giriş kapıları mecburen kapatılınca vatandaşlar içeri giremedi. İçeriden çıkanlardan açılan yerlere konseri izlemek isteyen vatandaşlar, jandarma güçleri tarafından alındı.

DOĞAN DURU İLE MÜZİK SOHBETLERİ

Cem Adrian, konser öncesinde Latin Quintet Grubu Side'nin eşsiz gün batımı manzarası eşliğinde liman meydanında Latin rüzgarı estirdi. Ardından Side Kültür Evi'nde Side Sohbetleri kapsamında Redd Grubu'nun solisti ve bas gitaristi, müzisyen Doğan Duru ile 'Müzik Sohbetleri' söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşide Duru, müzik kariyerini anlattı ve en sevilen şarkılarını söyledi. Söyleşi sonunda Doğan Duru, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e festival kapsamında kendilerini davet ettikleri için teşekkür etti.