Sigaret Pantolon Kombinleri

Geçmişten günümüze ve hatta günümüzün geçip sonrasında da geleceğe giden pantolon modelleri arasında sigaret pantolonlar var. Aslında bunu tahmin etmek için bir kahin olmak gerekmiyor. Hatta geleceği görme gibi herhangi bir güç olsa bunu kullanmak için hiç zahmet etmeye gerek de yok açıkçası. 1800'lü yıllardan günümüze kadar gelen sigaret pantolon modelleri gelecekte de karşımıza çıkmasına kesinlikle şaşırmamak gerekiyor. 50'li yılların modası ele alındığında sigaret pantolon nasıl popüler olarak hemen kendini gösteriyorsa, günümüz modasında da henüz popülerliğini yitirmişe benzemiyor. Yarın ele alındığında da bu popülerliğin gram eksileceğini sanmıyorum. Klasik kesimi, zarif duruşu ve her bedende apayrı bir zarafeti tartışmayı ise reddediyorum!

Haberin Devamı

Sigaret Pantolon Kombini

Ofis kombinasyonları için adeta bir imdat butonu olan sigaret pantolonlar, spor tarzla harmanlanınca da çok hoş bir görünümle sonuçlanıyor. Üstelik bu spor stil yakalaması tahmin edileceğinden de basit bir şekilde sağlanabiliyor. Bir tişörtle bile dengenin değiştiği ya da bir sandalet ile tüm tarzın baştan aşağıya başkalaşması sizi şaşırtmasın. Şaşırmak yerine rahat bir kombin seçimi ile iş koşuşturmalarınız rahatlasın!

Siyah Cazibesi

Sigaret pantolon denilince ilk akla siyah bir pantolon geliyor. Nötr renklerle alışıla gelmiş bir şıklığı elde edebilir ya da daha iddialıve canlı renklerle siyahın zarifliğini enerjik bir duruşla harmanlayabilirsiniz.

Gömlek Sigaret Aşkına

Klasik kesim bir sigaret pantolonun gömlekle yaşadığı uyumu kimse inkar edemez. Bu karşı koyulmaz uyumu kot gömleklerle de rahatlıkla kullanabilir, güne sportif bir şıklık katabilirsiniz.

Puantiye Desen

Sade ve klasik görünüm yaklaşık iki sezondur desenlerle hareketleniyor. Tabii bu durumda pek yenilikçi değil. Sigaret pantolonun tarihi 50'li yıllar modasını da gösterdiğinde tıpkı günümüzdeki gibi içi dolu dairelerin bu pantolonları mesken tuttuğuna rastlanır. Tıpkı günümüzde de olduğu gibi. Herhangi bir desen sigarete karışınca da kombin meselesinde daha sade üstler kolayı seçmek, mix desen ise her zaman tehlikeli sularda yüzmek demektir.

Haberin Devamı

Şalvar mı Sigaret mi?

Beli lastikli, kesimi sigaret pantolonlar da gündemde. Rahat ve konforlu bir gündem olan bu kısımda özellikle ofis kombinleri için lastiği şıklıkla örtbas etmek de kaçınılmaz oluyor. Bu kaçamağı en güzel dökümlü bluzlar ve şifon tarzı gömlekler üstlenirken, geceye devam butonunda kısa bluzların cazibesi akılları karıştırıyor.

Kimler Nasıl Giysin?

Kesimi ve dar paçası ele alındığında herkesin hayal ettiği fit bir vücut serilir gözler önüne. Hayaller ve gerçekler iki ayrı noktada göz kırparken, birkaç önemli adım hayali gerçek, gerçeği hayal kadar güzel kılar. Basenlerinde hafif fazlalık olanların sigaret pantolonların üzerine uzun bluz veya tişört tercih etmeleri hayali gerçeğe dönüştürme zamanını kısaltacaktır. Gömlek sigaret kombinlerinde de gömlekleri içe sokmak yerine dışarıya çıkarmak gerebilir. Üst bedeni kısa olalar yüksek belli sigaretlerin varlıklarını unutmalıdırlar. Minyon tiplilerin ise sigaret pantolonları hafif yüksek belli tercih edip, topuklu ayakkabı ile kombinlemek daha elegan bir görünümle sonuçlanacaktır.

Haberin Devamı

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerimi blogum -- üzerinden de takip edebilirsiniz. Ayrıca "" yazıma tıklayarak daha fazla fotoğrafı inceleyebilirsiniz.