Dünya Sigortaya araç yerine kendi fotoğraflarını gönderince...

Sigortaya araç yerine kendi fotoğraflarını gönderince...

10.11.2017 - 08:55 | Son Güncellenme:

ABD'li bir kadına sigorta şirketinden 'Sizin değil, aracın önden ve yandan fotoğrafları gerek' yazan bir elektronik posta geldi. Kadın, nasıl bir skandala imza attığnı ancak o zaman anladı.

Sigortaya araç yerine kendi fotoğraflarını gönderince...

ABD'nin Arkansas eyaletinde yaşayan Alyssa Stringfellow, büyükannesinin aracının sigortasına kendisini de ekletmeye çalışınca sosyal medyada büyük ilgi gören bir hataya imza attı. Stringfellow, sigortacı aracın resimlerini göndermesini istediğinde, aracın değil kendisinin fotoğraflarını yolladı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki öğretmen "Aynen bu çektiğiniz gibi fotoğraflara ihtiyacım var ama aracınızın olması gerekiyor" diyen bir elektronik posta alınca hatasını anladı.

Ancak Stringfellow bu utandırıcı hatasını unutmak yerine, yaptığını ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Stringfellow olayı anlattığı Facebook paylaşımında "Bütün gün bunu burda palaşıp paylaşmamayı düşündüm, çünkü kabul etmesi ÇOK utandırıcı bir şey. Ancak sonunda GERÇEKTEN sarışın anımı sizlerle paylaşmaya karar verdim" dedi.

Yaşanan karışıklığı da şöyle anlattı:

"Ehliyet numaramı, doğum tarihimı ve önden ve her iki yandan çekilmiş fotoğraf istediklerini söyledi. Sigortacının elektronik posta adresini verdi ve diğer her şeyle birlikte resimleri yolladım.

Haberin Devamı

İşin komik tarafı, işten sonra fotoğrafları annemden çekmesini istedim ve niye benim resimlerime ihtiyaçları olsun ki diye konuştuk. Bir an bile araç fotoğrafı istediklerini düşünmedim."

Kaynak: BBC Türkçe