Cadde Şiir ve kahkaha ziyafeti!

Şiir ve kahkaha ziyafeti!

19.09.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Volkan Konak, konuklarına müzik, şiir ve espiri dolu  unutamayacakları bir gece yaşattı.

Şiir ve kahkaha ziyafeti

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Volkan Konak, konuklarına müzik, şiir ve espiri dolu unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Konuklarını, ‘’Elleri öpülesi hanımefendiler, saygı değer beyefendiler, bu akşam karşı karşıya geldiğim asil insanlar. Sevgi ve ışık ile kalın. Mutluluk lambanız hiç sönmesin. Bilime, sanata, kadına, öğretmene kıymet veren ve rehber olarak seçen insanlar, yani birey olmuş, kula kul olmayan, cesur insanlar, hepiniz hoş geldiniz” diyerek selamlayan Volkan Konak sevilen şarkısı ‘Dadaloğlu’ ile performansına başladı. “Bu akşam sizin eseriniz. Bu akşamı siz de, biz de hakettik. Dolayısıyla yaslanın arkanıza babanızın evindeymişcesine; topluma, toprağa, denize ve bize inanırcasına bir akşam yaşayalım’’ diyen Volkan Konak şarkı aralarında gerek ailesinden, gerek kendi yaşadıklarından oluşan anıları espirili bir dille paylaştı. Volkan Konak, konuklarından gelen istekleri geri çevirmedi. Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Volkan Konak izleyenlerinin coşkulu katılımıyla İzmir Marşı’nı seslendirerek performansına son verdi.