Siirt Siirt Devlet Hastanesi Çalışanları Ödüllendirildi

Siirt Devlet Hastanesi Çalışanları Ödüllendirildi

11.12.2017 - 17:40 | Son Güncellenme:

.

Siirt Devlet Hastanesi Çalışanları Ödüllendirildi

SİİRT (AA) - Siirt Devlet Hastanesi bünyesinde görev yapan sağlık çalışanları, performans değerlendirilmesine göre hastane yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Başhekim Muzaffer Aslan, yaptığı açıklamada, her yılın en başarılı çalışanına teşekkür belgesi ve ödül vererek, çalışanların motivasyonunu artırdıklarını söyledi.

Hastane bünyesinde 7 farklı alanda çalışanların ödüllendirildiğini kaydeden Aslan, "Her yıl yaptığımız hastanenin en çalışkan, en başarılı personellerine, sağlık çalışanlarına belki motivasyonlarını artıracak bir etki yapar diye kendilerine nezaketen bir ödül vermek istedik. Personellere ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

Siirt halkına, bölge halkına hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Aslan, şunları kaydetti:

"Bizim buradaki asıl görevimiz buraya başvuran hastaların en asgari düzeyde bile olsa memnun edebilmeleridir. Bunun da belki tek yolu buraya başvuran hastaların benim kendi hastaneme gelmiş olan kişinin benim kendi akrabam, yakınım, eşim, dostum olarak görünmesidir belki de. Tabi insan olduğu her yerde mutlaka hata olacaktır. Ama bizim ilgilendiğimiz, çalıştığımız kurum, hatayı affedecek bir kurum değil. İnsan hayatı söz konusudur. Bunu için diğer kurumlara nazaran çok daha iyi çalışmamız gerekiyor."