Gündem Uzaklaştırma kararı olan koca, eşini 4 kurşunla öldürerek kaçtı

Uzaklaştırma kararı olan koca, eşini 4 kurşunla öldürerek kaçtı

10.09.2018 - 11:36 | Son Güncellenme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Sait Parlakyıldız adlı şahıs, silahla kapısını kırdığı evde 4 kurşunla eşini Elif Parlakyıldız’ı öldürdü.

Uzaklaştırma kararı olan koca, eşini 4 kurşunla öldürerek kaçtı

Gece saatlerinde Darıca Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak'ta meydana gelen olayda eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle uzaklaştırma kararı alan Sait Parlakyıldız (67), eşi Elif Parlakyıldız 45)’in evine gitti. Evin kapısını silahla ateş ederek kıran Sait Parlakyıldız, içeride bulunan eşi Elif Parlakyıldız’ın üzerine 4 el ateş etti. Başına ve vücuduna 4 mermi saplanan Sait Parlakyıldız kanlar içinde yerde kalırken, Sait Parlakyıldız ise olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Sait Parlakyıldız, ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri evde yaptıkları incelemenin ardından kaçan şahsı yakalandı.

EŞİNİ KAPICI İLE İLİŞKİ ŞÜPHESİYLE ÖLDÜRMÜŞ

Sait Parlakyıldız'ın eşi Elif Parlakyıldız'ı apartman görevlisi ile ilişki şüphesiyle öldürdüğü belirlendi. Sait Parlakyıldız'ın eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü kapıcı ile aralarındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı. Sait Parlaklakyıldız'ın apartman görevlisine attığı mesajlarda eşi ile birlikte sosyal medyada aynı anda çevrim içi olduklarını gerekçe gösterirken, ikisinin de çevrim içi olduğu anları gösteren notları gönderdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Parlakyıldız geçen cumartesi günü yazdığı mesajlarda ise apartman görevlisini tehdit edip, eşi ile ilgili olarak, "O ahirete gitti. Ben de seni bekliyorum. Beraber yolculuk yaparız" diye tehditte bulunduğu tespit edildi. Memleketinde tatilde bulunan apartman görevlisinin ise Sait Parlakyıldız'a, "Abi ben gelince bu iş çözülecek. Sen kiminle karıştırıyorsun bilmem" ve "Abi kaç yıldır oradayım. Benim bir yanlışımı mı gördünüz" diye yazdığı öğrenildi.

Sait Parlakyıldız'ın yakalandığında alkollü olduğu, tabancasında iki kurşun bulunduğu, kapıcıyı öldürdükten sonra intihar etmeyi düşündüğü öğrenildi.