Gündem Son dakika: Silivri sahili sular altında kaldı

Son dakika: Silivri sahili sular altında kaldı

12.10.2018 - 09:07 | Son Güncellenme:

İstanbul'un batısında gece saatlerinde etkili olan yağış Silivri ve Çatalca'da su baskınlarına neden oldu. Yağışın sabah saatlerinde daha da şiddetlenmesiyle Silivri sahilinde bulunan rögarlar taştı. Sahildeki yollar sular altında kaldı. Çatalca'da da bazı yollar su altında kaldı. Sürücüler su dolan yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Son dakika: Silivri sahili sular altında kaldı

Silivri'de gece saatleri itibariyle gök gürültülü sağanak yağış ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın sabah saatlerinde daha da şiddetlenmesiyle Silivri sahilinde bulunan rögarlar taştı. Sahildeki yollar sular altında kaldı. Çatalca'da da bazı yollar su altında kaldı. Sürücüler su dolan yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Haberin Devamı

İstanbul'un Silivri ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanak nedeniyle okula ve işe gitmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Şiddetli yağış nedeniyle sahil bölgesindeki rögarların taşması üzerine buradaki bazı yollar su altında kaldı.

Son dakika: Silivri sahili sular altında kaldı

Öte yandan Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bugün parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı bir gün bekleniyor. Yağışların öğle saatlerine kadar İstanbul'un Avrupa Yakası'nda kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.