Gündem Sima Şerafettinova kimdir?

Sima Şerafettinova kimdir?

09.04.2015 - 12:04 | Son Güncellenme:

Sima Şerafettinova ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim'de yarışan Sima Şerafettinova tarzıyla ilgi çekti. Peki Sima Şerafettinova kimdir?

Sima Şerafettinova kimdir

Azerbaycanlı ve 17 yaşında. Türkiye'de yaşıyor. Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Süslü giyinmeyi sevdiğini söylüyor. İşte Benim Stilim yarışmasına 2015 de katılan Sima Şerafetinova Azerbeycan'dan yarışmaya katılıyor. Daha 17 yaşında körpecik olan Sima çok iyi Türkçe konuşuyor. Sima Şerafetinova 2014 güzellik birincisi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'de birinci kim oldu?

İşte Benim Stilim 2. sezonun birincisi belli oldu. Heyecan dolu son bölümü ile ekrana gelen İşte Benim Stilim yarışma programı büyük final gecesinde 100 bin liralık ödülün sahibi Emel Özkızıltaş oldu. Yarışma sonunda İşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacılarıda tanıtıldı... İşte o detaylar.

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim Büyük Final'de Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter'le 3 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. İşte Benim Stilim birincisinin belirlendiği gecede 100 bin liralık ödülü kazanan olmak için Nazlı Hamarat , Zeynep Öztürk , Emel Özkızıltaş ve Çiğdem Çelik yarıştı. Kıyasıya yarışın ardından yapılan oylama ile final gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim Emel Özkızıltaş oldu.

Haberin Devamı

Büyük Final gecesinde birinci olmak için mücadele eden yarışmacılar, gecenin konsepti olan "İşte Benim Stilim Gala Gecesi" konsepti ile jüri üyelerinin karşısına çıktı. Yarışmacılar kıyasıya yarışarak birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşatırken; İşte Benim Stilim jüri konuğu Bengü ise, tüm şıklığı ve yorumları ile programa renk kattı. Seslendirdiği şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

İşte Benim Stilim final gecesinde önce eleme yapıldı ve İlbilge Uzun elendi. Final gecesinde Nazlı Hamarat 'ın eşi Emir Şaşmaz ilgi odağı oldu. İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının tanıtıldığı gecede kim kazandı sorusunun yanıtı için SMS oylamasına gidildi.

İşte Benim Stilim yarışmasında birinciliğin adaylarından Emel Özkızıltaş jüriden övgüler aldı. Jüri oy veremediği için sözleri sadece SMS oylamasına katılanlar üzerinde etkili oldu. Final gecesinde performanslar banttan yayınlanırken kazanan ismin açıklandığı anlar canlı yayınla ekrana geldi. İşte Benim Stilim jürisi tam kadro yayında yer alırken stüdyoda doluydu.

Yapılan oylama sıralaması ise şöyle;

İşte Benim Stilim 'de birinci olan ve 100 bin lirayı kazanan isim Emel Özkızıltaş oldu.