Ankara Sincan Belediyesi'nde ''Mutlu Aile Sağlıklı Gelecek'' Seminerleri

Sincan Belediyesi'nde ''Mutlu Aile Sağlıklı Gelecek'' Seminerleri

18.04.2018 - 12:49 | Son Güncellenme:

.

Sincan Belediyesinde Mutlu Aile Sağlıklı Gelecek Seminerleri

Sincan Belediyesi’nde ’’Mutlu Aile Sağlıklı Gelecek’’ seminerleri devam ediyor.
Sincan Belediyesi kadın, çocuk ve aile eğitimlerini sürdürüyor. Vatandaşın kişisel gelişimine katkı sağlamak için Sincan Belediyesi Konaklarında aile danışmanlık hizmeti veriliyor. Toplumsal değer seminerlerinden, çocuk eğitimi seminerlerine, ailede iletişim seminerlerinden sağlık seminerlerine kadar pek çok konuda vatandaşlar bilgilendiriliyor.
Belirli periyodlarla ’’Mutlu Aile Sağlıklı Gelecek’’ seminerleri düzenleniyor. Bu hafta Aile danışmanı Sosyolog Sümeyye Bolu kadınlarla bir araya geldi. Sincan Belediyesi Hanımlar Konakları’nda düzenlenen seminerin konusu ise adab-ı muaşeretti. Bolu, katılımcılara adab-ı muaşeretin inceliklerini anlatarak, ’’Altından, gümüşten, elmastan ve yakuttan daha kıymetli bir şey varsa o da kazanılmış bir gönüldür. Her ne yaparsak yapalım gönül kırmamaya dikkat edelim’’ dedi.
Seminerde katılımcılar teori eğitiminin ardından öğrendiklerini uygulamalı olarak da gösterdi. Seminere yoğun ilgi gösteren hanımlar eğitimlerin faydalı olduğunu vurgulayarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.