Oyun Dunyasi Sinirinizi Altüst Edecek Bir Oyun Geliyor

Sinirinizi Altüst Edecek Bir Oyun Geliyor

06.04.2016 - 14:23 | Son Güncellenme:

Çelik gibi sinirlere ve oldukça hızlı reflekslere sahip olmayı gerektiren The Collider oyununun yenisi duyuruldu. İlk oyunda bir parçacık hızlandırıcının içinde gitgide hızlanarak seviyeleri geçmeye çalışıyorduk. Yeni gelecek olan The Collider 2 isimli oyunda ise artık hız tutkumuz uzaya taşınıyor. Bu sefer daracık bir boru içinde ilerlemek yerine uzay boşluğunda son sürat engellere takılmadan ilerlemeye […]

Sinirinizi Altüst Edecek Bir Oyun Geliyor

Çelik gibi sinirlere ve oldukça hızlı reflekslere sahip olmayı gerektiren The Collider oyununun yenisi duyuruldu. İlk oyunda bir parçacık hızlandırıcının içinde gitgide hızlanarak seviyeleri geçmeye çalışıyorduk. Yeni gelecek olan The Collider 2 isimli oyunda ise artık hız tutkumuz uzaya taşınıyor.
Bu sefer daracık bir boru içinde ilerlemek yerine uzay boşluğunda son sürat engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız. Uzaylı istilacılara karşı hayatta kalmaya çalışırken düşman gemisinin içine girerek onu içeriden yok edeceğiz.

Haberin Devamı

Daha önceki oyunda olduğu gibi hızlı gitmek ön plana çıkan özellik. 6 farklı geliştirilebilir uzay gemisi olacak oyunda 50’den fazla farklı görev bizleri bekliyor. Oyun 19 Nisan‘da Steam‘de HTC Vive ve Oculus Rift desteği ile beraber gelecek.