Ege Sıra Final Four’da!

Sıra Final Four’da!

10.03.2017 - 03:19 | Son Güncellenme:

Eski antrenörü Sarıca’nın takımı Beşiktaş’ı ilk maçta evinde yendikten sonra, deplasmanda 18 sayı geriden gelip rövanşı 90-83 kazanan yeşil kırmızılılar, gözünü Final Four’a çevirdi

Sıra Final Four’da

Pınar Karşıyaka, kulübe son 4 yılda birçok kupa kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca’nın yeni ekibi Kartal’ı, evinde bu sezon Avrupa’daki ilk yenilgisini tattırarak eledi. Tecrübeli koça karşı oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanan Kaf Kaf’ın, çeyrek finaldeki rakibi bugün 16.00’da belli olacak. Şampiyonlar Ligi’nde Fransa’dan Monaco ve Asvel, İtalya’dan Dinamo Sassari ve KSK’nin gruplarda da rakip olduğu Umana Reyer Venezia, İspanya Kanarya Adaları’ndan Iberostar Tenerife, Almanya’dan MHP Riesen ile temsilcilerimizden Banvit, isimlerini son 8 takım arasına yazdırdı. Çeyrek final eşleşmeleri kura usulü belli olacak.

Haberin Devamı

İşi tamamlayalım

Bu yıl grup aşamasını geçip, Play Off’ta son Europe Cup şampiyonu Fraport Skyliners’ı, son 16’da ise Beşiktaş’ı eleyen KSK’de Başkan Mutlu Altuğ, yeni hedeflerinin; Final Four’a kalıp, organizasyona ev sahipliği yapmak olduğunu söyledi. Altuğ, “2013’te Eurochallenge Final Four’una ev sahipliği yapıp, kupayı finalde tek sayıyla kaybetmiştik. Şimdi yine Final Four’a kalarak finallere ev sahipliği yapmak, yarım kalan işi tamamlayıp Avrupa’da kupa kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Alkışlar Markovic’e!

Sezon başında dümeni Ufuk Sarıca’dan devralan Nenad Markovic, hem daha düşük bütçeyle yola çıkan takımı lig ve Avrupa’da başarıya taşıdı hem de selefini elemenin gururunu yaşadı.

Yazarlar