Ankara Şırnak'taki Terör Saldırısı

Şırnak'taki Terör Saldırısı

02.10.2017 - 12:13 | Son Güncellenme:

Çubuk Belediye Başkanı Acehan: " Şunu bilsinler ki hainler, kahraman şehitlerimizin kanları bugüne kadar yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacaktır."

Şırnaktaki Terör Saldırısı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve koruyucu için taziye mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Acehan, mesajında, bölgede yol yapımını engellemeye çalışan teröristlerle yapılan çatışmada, ilk bilgilere göre, yüzbaşı Erdal ve bir korucunun şehit düştüğünü ve 3 korucunun da yaralandığını hatırlattı.

Şehit olan Çubuk nüfusuna kayıtlıMustafa Erdal olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileyen Başkan Acehan, şunları kaydetti:

"Bölgenin kalkınması için devletimizce Şırnak-Cizre arasında, Cudi Dağı'nın altından tüneller kazılarak yol inşa edilirken bir taraftan da bölgenin kalkınmasını istemeyen hainler bu çalışmaları engellemeye çalışıyor. Yolun güvenliğini sağlayan askeri üs bölgesine akşam saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirilirken tüm yurdumuzu üzüntüye boğan bir acı haberi daha aldık. Şunu bilsinler ki hainler, kahraman şehitlerimizin kanları bugüne kadar yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacaktır. Hainler ve onun içeriden, dışarıdan destekçileri şunu iyi bilsin ki bu ülkenin birliği, kardeşliğini asırlardır kimse bozamadı, 3-5 çapulcu da bozamayacaktır. Oynanan oyunu hem devletimiz hem hükümetimiz hem de milletimiz çok iyi bilmektedir. Türk milleti bu tuzağa düşmeyecektir. Söz konusu alçakça saldırıda şehit olan yiğit vatan evladı Mustafa Erdal ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve metanet diliyorum."