İstanbul Şişli'de İntihara Kalkışan Adamı Avukat İkna Etti

Şişli'de İntihara Kalkışan Adamı Avukat İkna Etti

07.06.2017 - 17:40 | Son Güncellenme:

.

Şişlide İntihara Kalkışan Adamı Avukat İkna Etti

Şişli Mecidiyeköy’de iş bulamaması nedeniyle İŞKUR hizmet binasının çatısına çıkan adam, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Evli ve çocuğu olduğu öğrenilen şahıs, binadaki bir avukat tarafından ikna edilerek, polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.
Olay, saat 16.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Palazoğlu Sokak üzerindeki İŞKUR Şişli Hizmet binasında meydana geldi. İddiaya göre, bir miktar borcu olduğu öğrenilen işsiz, evli ve çocuklu erkek bir şahıs, iş bulabilmek için binaya geldi. Burada yaptığı görüşmelerde iş bulamayan şahıs, binanın çatısına çıktı. Binadaki güvenlik zafiyeti nedeniyle çatıya çıkan şahıs, korkuluklara çıkarak intihar etmek istedi. Binadakilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmek için çatıya çıktı. İtfaiye ekipleri ise şahsın intihar etme olasılığına karşın yan binanın çatısına hava yastığı açtı.

Binadaki avukat ikna etti
İntihar girişimi sürdüğü esnada binada bulunan Avukat Mehmet Ovayolu çatıya çıkarak şahsı ikna etmeye başladı. Avukatın ikna çalışmalar sürdüğü esnada şahıs, sigara içerek zaman zaman da ayaklarını korkuluklardan sarkıttı. Avukatın yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu şahıs ikna edilerek çatıdan indirildi. Şahıs polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Şişli Polis Merkezi’ne götürüldü. Çevredeki vatandaşlar ise olanı biteni şaşkınlıkla izledi. Olayı anlatan Avukat Mehmet Ovayolu, “Adam sıkıntılar, problemler yaşamış. İntihar eylemine kalkıştı. Arkadaş bizi kırmadı indi, bir sorun yok, işsiz galiba” dedi.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yazarlar