İstanbul ŞİŞLİ’DE SERTAB ERENER RÜZGARI

ŞİŞLİ’DE SERTAB ERENER RÜZGARI

29.10.2015 - 23:25 | Son Güncellenme:

.

ŞİŞLİ’DE SERTAB ERENER RÜZGARI

Şişli Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği Cumhuriyet yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar yürüyüş sonunda Sertab Erener konseriyle eğlendi.
Şişli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Fener alayı ve Cumhuriyet konseri düzenledi. Binlerce insanın katıldığı etkinlikle İstanbullular, gönüllerinde Cumhuriyeti Bayramını kutladı. Şişli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk etkinlik, ‘Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz’ adıyla düzenlenen fener alayı oldu. Harbiye’de bulunan askeri müze önünde toplanan binlerce Şişlili Mecidiyeköy’e kadar yürüdü. Yürüyüşe ellerinde bayraklarıyla genç yaşlı demeden katılan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.
Etkinliğe Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Milletvekili Dursun Çiçek, Ercan Karakaş ile bazı milletvekili adayları ile vatandaşlar katıldı. Dev Türk Bayrağı’nın açıldığı yürüyüşte vatandaşlar sık sık, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye slogan attı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de vatandaşlarla kol kola girerek Mecidiyeköy’e kadar yürüdü.
Burada kurulan sahneye çıkan başkan Hayri İnönü, Şişlilileri selamlayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Şişli’de Cumhuriyet bayramını kutlamanın önemli bir şey olduğuna değinen Başkan İnönü, “Çok değerli Şişli ve İstanbullu yurttaşlarım, Cumhuriyet sevdalıları hepiniz bu önemli güne şahitlik etmeye hoş geldiniz. Cumhuriyetimizin 92. Yılını büyük bir onur ve kıvançla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin 92. Yılını Şişli’de kutlamak bir onur, ayrı bir heyecan ve mutluluktur. Mustafa Kemal’in bağımsızlık ateşini yakmak için yola çıktığı bu yerde kutlamak onur verici bir duygudur. Cumhuriyet özgürlüktür” dedi.
Başkan İnönü’nün konuşması sonrasında ise ünlü sanatçı Sertab Erener, Şişlililere unutulmaz bir konser verdi. Birbirinden güzel şarkılarını alanı dolduran binlerce Şişli sakini için söyleyen Erener, vatandaşların Cumhuriyet bayramını kutlamayı da ihmal etmedi. Vatandaşlar Sertab Erener ile birlikte şarkı söyleyerek doyasıya eğlendi. Konserde başkan İnönü, ünlü sanatçıya çiçek takdim etti.