Adana Sistem Global Hizmet Ağına Adana'yı Da Dahil Etti

Sistem Global Hizmet Ağına Adana'yı Da Dahil Etti

17.10.2017 - 15:50 | Son Güncellenme:

.

Sistem Global Hizmet Ağına Adanayı Da Dahil Etti

Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Gaziantep gibi büyükşehirlerde faaliyet yürüten Sistem Global, hizmet ağına Adana’yı da dahil ederek, 6. ofisiyle Adanalı iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak.
1996 yılında faaliyetlerine başlayan, Ar-Ge, inovasyon, mali, hukuk ve vergi danışmanlık hizmetleri alanında yer alan Sistem Global, Adana Şubesi’nin açılışı kapsamında önemli bir etkinliğe imza atacak.
Adana ofisinin açılışı kapsamında 19 Ekim Perşembe günü HiltonSa Oteli’nde düzenleyeceği seminerde kentin iş dünyasını buluşturacak.
Sistem Global Partneri Genel Müdür ve Başhukuk Müşaviri Hasan Karslıoğlu ile Partner ve Adana Bölge Yöneticisi Yeminli Mali Müşavir İbrahim Kumluca’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek seminer saat 15:30’da başlayacak.

Karslıoğlu ve Kumluca bilgilendirecek
Seminer, Karslıoğlu ve Kumluca’nın açılış konuşmalarıyla başlayacak ve iki bölüm halinde gerçekleştirilecek. İlk oturumda Hasan Karslıoğlu, “Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması ve Sürdürülebilir Başarı İçin Şirket Yapılarının Oluşturulması” hakkında açıklamalarda bulunacak.
İkinci oturumda ise Sistem Global’in Adana partneri İbrahim Kumluca, “Kurumsal Şirketlere Dönüşümde Şeffaf ve Güçlü Finansal Yapının Oluşturulması” konusunda bilgi verecek.
Seminerin ardından Karslıoğlu ve Kumluca katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Katma değerli üretimin önü açılacak
Genel Müdür Hasan Karslıoğlu, Sistem Global’in nitelikli üretimin Türkiye’nin doğudan batıya, kuzeyden güneye yayılması için çaba harcadığını söyledi.
Çukurova ve Çukurova’nın incisi Adana’nın sanayi ve tarımda Türkiye’nin en bereketli bölgeleri arasında yer aldığına dikkat çeken Karslıoğlu, kurumsallaşma ve Ar-Ge inovasyon faaliyetleriyle katma değerli üretimin önünün açılacağını, sürdürülebilir başarıların elde edileceğini ifade etti.
Müşavir İbrahim Kumluca ise büyük bir kısmı aile şirketi niteliğinde olan Çukurova Bölgesi’ndeki şirketlere, kurumsal dönüşüm, teşvik ve fonlar ile Ar-Ge, inovasyon danışmanlığı desteği verileceğini dile getirdi.