Sivas Sivas Belediyesi Cem Vakfına Ses Sistemi Hediye Etti

Sivas Belediyesi Cem Vakfına Ses Sistemi Hediye Etti

22.02.2017 - 18:21 | Son Güncellenme:

.

Sivas Belediyesi Cem Vakfına Ses Sistemi Hediye Etti

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin Cem Vakfına özel günlerde kullanılması amacıyla ses sistemi hediye ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, cenaze ve özel günlerde kullanılmak üzere talep edilen ses sistemini Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ’a teslim etti.

Cihazın hayırlı günlerde kullanılmasını dileyen Özaydın, "Sayın başkanım bizlerden ses cihazı talep etti ve kendisine söz verdim. Bu konuyu Sayın Belediye Başkanımız Sami Aydın ile paylaştım. Sayın başkanım bu anlamda yardımcı oldu. Böylesi bir ses düzenini başkanlık makamı adına hediye ediyorum. İnşallah hayırlı günlerde kullanırlar.” ifadesini kullandı.

Sivas Belediyesine teşekkür eden Dağ ise şunları kaydetti:

“Şubemizde özellikle cenaze törenlerinde seyyar ses cihazına ihtiyacımız vardı. Bir arkadaşımızın cenaze töreni nedeniyle Ahmet başkanımla bir araya geldik. Bu eksikliği fark eden başkanım, 'ben bu sorunu halledeceğim' diyerek söz verdi. Ahmet başkanımın bu duyarlılığından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Bundan öncede olduğu gibi bundan sonra da belediyemizin yanımızda olacağından eminim. Başta Belediye Başkanı Sami Aydın Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim."