Sivas Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'tan Kısa Kısa

11.06.2017 - 10:44 | Son Güncellenme:

.

Sivastan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamlığı, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına iftar verdi.

Haberin Devamı

İlçedeki bir tesiste düzenlenen programda konuşan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, ramazan ayında şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Şehit aileleri ve gazilerin hiçbir zaman yalnız olmadığını aktaran Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim için çok değerli olan, çok yüce olan şehit kardeşlerimizin emanetleri ve gazilerimizle beraber olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Ülkemiz için bayrağımız için şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah memleketimizi tüm sıkıntılardan korusun. Bütün vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin huzur içerisinde yaşayacağı kardeşlik içerisinde bir ülke haline getirsin. Bereket dolu bu ayda en büyük dileğimiz birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde olmamızdır."

Haberin Devamı

İftar programına Kaymakam Uzunoğlu'nun eşi Arda Uzunoğlu, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve eşi Gülseren Yüksel de katıldı.

- Zara'da "Kardeşlik İftarı"

Zara ilçesinde "Kardeşlik İftarı" programı düzenlendi.

Zara Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen programa, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ardından ilahiler okundu.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Manevi değerlerimize daha çok sarıldığımız ve sahip çıktığımız ramazan ayında tertip ettiğimiz programımıza katılarak kardeşlik bütünlüğümüze sağladığınız katkılarınız için teşekkür ederim. Her yıl olduğu gibi bir ramazan ayında da sizlerle birlikte aynı manevi havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşıyoruz."