Sivas Sivasspor'da Kombine Fiyatları Belli Oldu

Sivasspor'da Kombine Fiyatları Belli Oldu

30.05.2017 - 19:31 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Sivasspor'da, yeni sezon için geçerli olacak kombine kartları 50 ile 500 lira arasında değişen fiyatlarda satışa sunulacak Kombine kartları yarından itibaren satışa çıkacak

Sivassporda Kombine Fiyatları Belli Oldu

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Sivasspor'un 2017-2018 sezonunda Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmalar için geçerli olacak kombine kartların fiyatları belli oldu.

Haberin Devamı

Kulübün internet sitesinden yer alan açıklamaya göre, Sivasspor Yönetim Kurulu, yeni sezon kombine kart fiyatlarını belirledi, kombine kart satışlarına yarından itibaren başlanacak.

Kombine kart satışları, Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor Store ve www.passo.com.tr internet sitesinden 10.30 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak.

Kombine kart fiyatları ise Osman Seçilmiş Kale Arkası Alt Tribün ve VİP B Üst Bayan Tribün 50 lira, Maraton C-D-E Alt ve Üst Tribün 150 lira, Maraton A-B-F-G Alt ve Üst Tribün 100 lira ve VIP E-B Alt Tribün 500 lira olarak belirlendi.

Kombineler satışa çıktığı tarihten itibaren 1 hafta eski kombine sahiplerine öncelik tanınacak, 8 Haziran'dan itibaren ise genel satış yapılmaya başlanacak.

Haberin Devamı

Sezon başladıktan sonra da kombine kart satışlarına devam edilcek, ayrıca bazı kredi kartlarına vade farksız taksitli satış yapılacak.

Kombinelerde maraton, kale arkası ve bayan tribününde 10, VIP'te ise 15 lira hizmet bedeli alındığı, Passolig kartı olmayan taraftarların ise gişeden Passolig kart alarak, kartlarına sezonluk kombineleri yükletebilecekleri belirtildi.

'