Gündem Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı heyecan dolu!

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı heyecan dolu!

02.01.2018 - 11:58 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler olacak merak konusu. Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü heyecan dolu...

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı heyecan dolu

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölümü merak konusu oldu. Kanal D'nin bu sezon en dikkat çeken dizilerinden biri olan Siyah Beyaz Aşk'ın bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. Yılbaşı tatili nedeniyle Siyah Beyaz Aşk dizisi 8 Ocak Pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. İşte Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?

Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?