Gündem Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanında Aslı ölümle burun buruna!

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanında Aslı ölümle burun buruna!

11.01.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamı 13. bölümü ile ekrana gelecek olan Siyah Beyaz Aşk'ta Ferhat'ın hapse girmesi Aslı'yı yıkar. Dışarıda tek başına kalan Aslı ölümle burun buruna gelecektir. İşte Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı...

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanında Aslı ölümle burun buruna

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Aslı şok eden gerçekle yüzleşiyor. Ölümle burun buruna gelen Aslı nasıl kurtulacak?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk 13. bölümü ile 15 Ocak Pazartesi Kanal D'de...

SİYAH BEYAZ AŞK 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda!

Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır. Ona saldıranlara en sert cevabı vererek; Aslı için hayatta kalmaya devam eder. Ferhat'ın hapse girmesinde saklı olan bir durum mu var? Kendi isteğiyle hapse girerek öğrenmek istedikleri mi var?

Ferhat'ın yokluğunda Aslı ölümle burun buruna gelir. Kendine doğrultulan silaha çaresizce bakan Aslı, bu zor durumdan kurtulabilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI

SİYAH BEYAZ AŞK KADROSUNA SÜRPRİZ İSİMLER DAHİL OLDU

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, beğeni ile izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın oyuncu kadrosuna Macit Koper ve Selin Şekerci dahil oluyor.

Azad Dağıstan karakterine Macit Koper, Ayhan Dağıstan karakterine ise Selin Şekerci hayat verecek. 13. Bölüm itibariyle baba-kız olarak izleyici karşısına çıkacak olan ikilinin Ferhat ve Aslı’nın hayatını nasıl etkileyecekleri büyük bir merak konusu.

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanında Aslı ölümle burun buruna