Gündem Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

16.01.2018 - 07:30 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm ile izleyenlerini ekrana kilitledi. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler olacak merakla bekleniyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanı...

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk 13. bölümü ile heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizide Ferhat bu kez ölüme çok yakın.. Peki Ferhat kurtulabilecek mi? İşte Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK SON 14. BÖLÜM FRAGMANI



SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Namık Emirhan’ın hedefi haline gelen Aslı, ölüm tehlikesi yaşamıştı. Bunun üzerine Ferhat, onun uzak bir yerlere gitmesini istese de tehlike Aslı’nın peşini bırakmamıştı. Namık, Aslı’yı öldürtmesi için Cüneyt’i görevlendirmişti. Ferhat’ın gölgesinde kalmaktan sıkılan Cüneyt, Aslı’nın ölümü için harekete geçmişti. Herkesin sırları olduğunu düşünen Namık Emirhan, Aslı’nın yıllar önce yaptığı bir ameliyattan ötürü mahkemelik olduğunu öğrenmişti.

Cüneyt, o ailenin oğluna ulaşır ve Aslı’yı öldürtmesi için görevlendirir. Aslı’yı takip eden çocuk, onu ormanlık bir alana götürür. O esnada Aslı’yı kurtarmak için Ferhat geri döner. İkili bu büyük tehlikeye atlatsa da daha sonra yakalanan çocuğun verdiği ifade, büyük şaşkınlık yaratır. Zira çocuk Aslı’nın ölüm emrini Ferhat’tan aldığı yalanını söyler. Polis baskınıyla Ferhat tutuklanarak hapse atılır.

Haberin Devamı

Aslı, Ferhat’ın kendisine zarar vereceğini düşünmez ve yaşananlara inanmakta güçlük çeker. Hapishaneye giren Ferhat’ın peşini tehlikeler bırakmaz. Hapishanede onu öldürmeye çalışan adamlarla mücadele etmek zorundadır. Hapishanede tanıştığı adamdan öğrendiği gerçekler ise büyük şaşkınlığa yol açar. Şahin Cigal’ın doktor bir kızı olduğunu öğrenen Ferhat, bu şaşırtıcı gerçek karşısında yaşadıklarını yeniden gözden geçirir.

Şahin Cigal’ın kızı Ebru, kimliğini saklamayı sürdürür. Aslı’nın, Ferhat’a olan aşkından rahatsız olan Ebru bu ilişkiye karşı çıkar. İçeride Ferhat, dışarıda da Aslı kendilerine yönelen kötülüklerle savaşmak zorundadırlar. İlk kez aynı tarafta, aynı şey uğruna mücadele edeceklerdir.