Gündem Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.01.2018 - 09:52 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Ferhat ve Aslı arasında gergin anlar yaşandı. Peki Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk, yine heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı, Ferhat'ın yapacaklarına anlam veremedi ve ortalık karıştı. Peki Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SİYAH BEYAZ AŞK 15. BÖLÜM FRAGMANI

Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masum bir insanı öldürdüğünü düşünen Yiğit, Ferhat’a patlarken, Suna da olanlardan onu sorumlu tutar. Yiğit’i korumayı başaramayan Ferhat, onu parmaklıkların ardından kurtarabilecek mi?

İdil ve Namık’ın düğün hazırlıkları yapılırken Namık, Yeter’in evden ayrılmasına karar verir. Bunca yıllık evinden kovulan Yeter, bunu Namık’ın yanına bırakmamaya kararlıdır ancak Namık’a karşı öfke dolu olan sadece Yeter değildir. Düğün gecesi hangi düşmanı Namık’ın karşısına çıkacaktır?

Kendisinin bir bataklık olduğuna inanan Ferhat, Aslı’yı korumak için ondan uzak durmaya karar verir. Ferhat’ın davranışlarına anlam veremeyen Aslı ise isyan eder. Ferhat, Aslı’dan uzak durabilecek midir yoksa, bir açıklama isteyen Aslı karşısında susabilecek midir?