Gündem Siyah Beyaz Aşk 19. bölüm 2. fragmanında şok itiraf!

Siyah Beyaz Aşk 19. bölüm 2. fragmanında şok itiraf!

24.02.2018 - 10:42 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 19. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde Yeter, her şeyi Yiğit'e itiraf ediyor. Ferhat gerçeği öğrenecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 19. bölüm 2. fragmanında şok itiraf

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm ile herkesi ekrana kilitleyecek. Pazartesi akşamı 19. bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Yeter'in itirafı olayın seyrini değiştirecek.

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 19. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeter'den büyük itiraf! Yiğit, Ferhat hakkındaki gerçeği öğreniyor!
Yeter, Namık Emirhan'ı vurduğunu ve neden vurduğunu itiraf ediyor. Bu itirafın altında yatan büyük gerçek ise Yiğit'i çok şaşırtıyor!

Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi?

Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emreden Namık Emirhan, Yiğit'in oğlu Özgür ve Aslı'nın kaçırılmasını sağlamıştı. Özgür için istenen fideyeyi ödeyen Namık Emirhan, kendi planladığı oyunu başarıyla oynamıştı. Özgür ve Aslı'yı kaçıranların peşine düşen Cem, bu olayın arkasında Cüneyt'in olduğunu öğrenmişti.

Gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Cem'e karşı bir dakika bile düşünmeden ateş eden Cüneyt, onu da öldürmeye çalışır. Apar topar kaldırıldığı hastanede Aslı tarafından ameliyat olan Cem'in hayati tehlikesi devam eder. Aslı, ağabeyi Cem'i kurtarabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Cüneyt ise kendisini gören Cem'i öldürmekte kararlıdır.

Haberin Devamı

Ferhat ile Yiğit, bu olayın perde arkasını araştırırken, Cüneyt ifşa olmamak için büyük uğraş verir.

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle 26 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SİYAH BEYAZ AŞK 19. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SİYAH BEYAZ AŞK 19. BÖLÜM FRAGMAN