Gündem Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

23.11.2017 - 09:44 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının heyecanla takip edilen dizisinde Ferhat'ın vurulması Aslı ile aralarındaki bağı bir kez daha ortaya koyuyor. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Ferhat kurtulacak mı? Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı izleyenleri dahada heyecanlandırıyor...

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi?

Haberin Devamı

Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patlamasıyla yere yıkılan Ferhat'ı gören Aslı, her şeyi unutup yanına koşar. Yoldan geçen bir araçtan yardım alan Aslı, Ferhat'ı hastaneye yetiştirmiştir. Olayı haber alan Ferhat'ın tüm yakınları, direkt hastaneye koşar. Çaresiz bakışlar eşliğinde ameliyata alınan Ferhat'tan gelecek iyi haberi beklemek dışında yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Ferhat'ın tedavisinde rol alan Aslı, onun iyileşmesi için elinden geleni yapar. Aslı, Ferhat'ı yeniden hayata döndürebilecek mi?

Namık'ın düşmanları, hain oyunlarına devam etmektedir. Ferhat'tan sonra artık sırada Namık vardır. Namık'ın bulunduğu yer, bir anda alev alır. Alevlerin ortasında kalan Namık, bir kaçış yolu bulabilecek mi?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SİYAH BEYAZ AŞK 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SİYAH BEYAZ AŞK 7. BÖLÜM FRAGMANI