Gündem Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.12.2017 - 10:04 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk son bölümde Gülsüm'ün sakladığı sır ortaya çıkıyor. Ferhat, ortadan kaybolan kardeşi Yiğit'in intikamını almak için harekete geçiyor. Aslı Ferhat'a karşı olan duygularını sorgulamaya başlıyor. Heyecanla beklenen Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümünde duygusal sahneler izletti. Peki Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran Siyah Beyaz Aşk'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SİYAH BEYAZ AŞK 10. BÖLÜM FRAGMAN

Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk’ın 11 Aralık 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde savcı Yiğit ve ailesinin uğradığı saldırı sonrası Ferhat deliye döner. Kardeşinin intikamını almak için harekete geçmeye hazırlanan Ferhat, bu kez karşısında Namık Emirhan’ı bulur. Ferhat, bir seçim yapmak zorundadır ve bu seçimi Aslı ile aralarındaki tüm engelleri kaldırabilecek bir karar olacaktır.

İntikam için geri dönen Şahin Cigal, Namık Emirhan ve ailesinden intikam almak için harekete geçer. Önce Ferhat ve Aslı, büyük bir tehlike atlatmak zorunda kalmış ve sonrasında Gülsüm kaçırılmıştı. Gülsüm’ü kurtarmayı başaran Ferhat ile Aslı, şimdi yeni bir sınavla karşı karşıya kalırlar.

Haberin Devamı

Savcı Yiğit ve ailesi, doğum gününde evlerinde silahlı adamlar tarafından hedef alınırlar. Kurşunlarla taranan ev, hepsinin ölüm kalım savaşı vermesine neden olur. Ferhat, kardeşine yapılanların hesabını sormaya hazırlanırken, bir kez daha Namık Emirhan engeliyle karşılaşır. Namık Emirhan, Ferhat’ın bu işe karışmamasını ve polisle iş birliği yapmamaları gerektiğini savunur. Bu durum Ferhat’ın elini kolunu bağlamaya yeter. Kardeşinin hesabını sormak isteyen Ferhat, büyük bir seçimin eşiğine gelir.

Öte yandan Aslı, Ferhat’a karşı duygularını sorgulamaya devam eder. Ferhat’ın geçmişindeki acıları bir bir öğrenen Aslı, yaralı kalbine ulaşmayı başarır. Bu hadise Aslı’nın duygularında da değişimler olmasına yol açar. Aslı, Ferhat’a karşı ne hissettiğinden artık emin olamaz. Üstelik onu en yakından tanıyan ağabeyi Cem, Aslı’nın Ferhat’a aşık olduğunu ileri sürer.