Gündem Siyah İnci 9. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

16.11.2017 - 09:50 | Son Güncellenme:

Siyah İnci dün akşam 8. son bölümü ile ekrana geldi. Hazal'ın başına gelenler Melek'in kulağına gidiyor. Artık işin seyri değişiyor. Melek gerçeği Kenan'a söyleyecek mi? Siyah İnci 9. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Siyah İnci 9. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Siyah İnci dizisinde heyecan doruktaydı. Siyah İnci 8. bölümde duygusal sahneler yaşandı. Hazal bu durumdan nasıl kurtulacak merak konusuydu. Siyah İnci 8. yeni bölümüyle 16 Kasım Perşembe günü 20.00'de STAR TV'deydi...

Haberin Devamı

Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm 23 Kasım Perşembe STAR TV'de...

SİYAH İNCİ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazal'ı gördüğü anda onun kendi kızı olduğunu anlayan Aziz, Melek'e hesap sormaya gittiği yerde, Hazal'la karşılaşınca, yıllardır hasret kaldığı kızına sarılmak ve kokusunu içine çekme imkanı yakalamıştır. Kenan ise hızla Irmak'la evlilik yoluna girmiştir. Bu haber duydukları anda hem Hazal'da, hem Demiroğlu hanesinde büyük bir şok ve yıkım yaratacaktır. Kenan aşklarının son nişanı olarak Hazal'ın boynundaki Siyah İnci'yi geri alır... O kolyenin hakedene takılmasını istemektedir.

Melek kızıyla barıştıktan sonra onun Vural'la para için evlenmediğine bir kez daha emin olmuştur. Hazal çaresiz kaldığı anda itiraf eder annesine gerçeği... Vural'ın kızıyla zorla birlikte olduğunu öğrenen Melek, deliye döner. Bu sırrın Melek tarafından öğrenilmesi büyük yüzleşmelere ve hesaplaşmalara yol açacaktır.