Siyaset ‘16 milyon İstanbullu hemşehri olacağız’

‘16 milyon İstanbullu hemşehri olacağız’

01.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu, Merter Green Park Hotel’de düzenlenen programda kanaat önderleriyle bir araya geldi.

‘16 milyon İstanbullu hemşehri olacağız’

İmamoğlu, ardından Güngören Haznedar Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu “Ben, zaten İBB Başkanı seçildim, yine seçileceğim. 39 belediye başkanıyla çalışacağım. Bakın Güngören’deyiz. Güngören’de bir kardeşimiz belediye başkanı seçilmiş. Bahçelievler’de bir belediye başkanı seçilmiş, o da bizim kardeşimiz. Bakırköy Belediye Başkanımız burada. O da CHP’den seçilmiş. Rakibimiz ‘Millet bize mecbur’ anlayışında. Kendi insanına ‘Kadro yok’ diyen bir anlayış olabilir mi? Ben ne diyorum? Benim 16 milyon insanım var. Ben onlara güveniyorum. Onlarla yöneteceğim İstanbul’u. Fark burada” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İmamoğlu, “Bu toplum bizden barış, huzur istiyor. Kavga istemiyor. Bana diyorlar ki: Proje. Niye? Güler yüzlü. Ben, hep güler yüzlüyüm. Beni yıllardır tanıyan insanlar var. Somurtmayı sevmem. Güler yüzlü olmak insanı genç tutuyor. Yüz kaslarını çalıştırıyor. Bu şehrin insanının yüzünü güldürmeye geliyor. Adil bir şehir yönetimi anlayışı getirip, insanları buluşturmaya, kucaklaştırmaya geliyoruz. Bir arada yaşama kültürünü yerleştirmeye geliyoruz. Hemşehri olacağız. 16 milyon İstanbullu hemşehri olacağız” dedi.