Siyaset Açılış konuşmasını Erdoğan yapacak! ‘Kuruluşundan Bugüne Ak Parti Sempozyumu’

Açılış konuşmasını Erdoğan yapacak! ‘Kuruluşundan Bugüne Ak Parti Sempozyumu’

08.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından 14 Ağustos’ta Ankara ATO Congresium’da düzenlenecek, “Kuruluşundan Bugüne Ak Parti” sempozyumunun açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Açılış konuşmasını Erdoğan yapacak ‘Kuruluşundan Bugüne Ak Parti Sempozyumu’

SETA tarafından, “Kuruluşundan Bugüne Ak Parti” başlığıyla düzenlenecek sempozyumda, Ak Parti’nin siyasal, hukuki, toplumsal, ekonomik ve kültürel alanlardaki siyaseti tüm boyutlarıyla ele alınacak. Takdim konuşmasını SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran’ın yapacağı sempozyumun açılış konuşmasını Erdoğan yapacak.

Haberin Devamı

Partiyi anlatacaklar

Sempozyum; “Siyasetin ve Devletin Dönüşümünde Ak Parti”, “Ak Parti Dış Politikasına Farklı Bakışlar”, “Ak Parti Döneminde Türkiye’de Ekonomik Büyüme ve Kalkınma”, “Ak Parti Döneminde Hukuk, Toplum ve Kültür” başlıklı dört oturumdan oluşacak.

Oturumlarda; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Cevdet Yılmaz, Ak Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eski Portekiz AB Bakanı Bruno Macaes, Princeton Üniversitesi’nden Michael A. Reynolds ve Al Jazeera’den Said el-Hac, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nden Muhittin Ataman, Medipol Üniversitesi’nden Kerem Alkin, Çankaya Üniversitesi’nden Cem Duran Uzun ve İbn Haldun Üniversitesi’nden Ali Aslan, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, SETA Ekonomi Araştırmaları Direktörü Nurullah Gür konuşmacı olarak yer alacak.