Siyaset AK Parti’den doğa sesleriyle tanıtım

AK Parti’den doğa sesleriyle tanıtım

08.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için hazırladığı sekiz reklam filmi yayınlanmaya başlandı. Reklam filmlerinden beşi, İstanbul, İç Anadolu, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini “Her şehir kendi sesiyle güzel” sloganıyla anlatan, sadece doğa sesleri kullanılarak hazırlanan videolardan oluştu.

AK Parti’den doğa sesleriyle tanıtım

AK Parti’nin 31 Mart seçimleri için hazırladığı reklam filmleri izleyiciyle buluştu. Sekiz reklam filminin beşi “çevreye duyarlı seçim kampanyası” kapsamında sadece doğa sesleri kullanılarak hazırlandı. Filmlerin ikisi İstanbul’u anlatırken diğer üçü ise İç Anadolu, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini işledi. AK Parti’nin seçim sloganı olan “Memleket İşi Gönül İşi”ni konu edinen üç reklam filmi daha yayına girerken, videolarda “gönülden yapılan işlerin karşılıksız olduğu ve gönülden yapılan her işte gönüller kazanılacağı” vurgulandı. “Doktor” temalı reklamda Mersin Şehir Hastanesi, yatırımlara örnek olarak gösterilirken, bir diğer reklam filminde madde bağımlısı gençlerden kurulan Zeytinburnu Belediyespor Buz Hokeyi takımının süper lig şampiyonu olması anlatıldı.

Haberin Devamı

8 reklam filmi yayında

Filmlerden birinde madde bağımlısı gençlerden kurulan Zeytinburnu Belediyespor Buz Hokeyi takımının başarısı anlatılıyor.