Siyaset AK Partili Turan'dan 'Sofuoğlu' yorumu: Felsefemize uygun olmayan bir fotoğraf

AK Partili Turan'dan 'Sofuoğlu' yorumu: Felsefemize uygun olmayan bir fotoğraf

29.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun sosyal medyadaki tepki çeken paylaşımına ilişkin olarak, “Keşke olmasaydı” dedi.

AK Partili Turandan Sofuoğlu yorumu: Felsefemize uygun olmayan bir fotoğraf

Sofuoğlu’nun önceki gün sosyal medya hesabında Meclis’teki odasında ayaklarına masasına uzattığı ve ayakta bekleyen iki danışmanı için, “emir erlerim” notunu düştüğü bir fotoğrafı paylaşması tepki çekmişti. Turan, Meclis’te gazetecilerle sohbetinde, konuya ilişkin sorular üzerine, “Keşke olmasaydı. Şık bir tarz olmadığını kendisi de söyledi. Niye böyle bir şeye gerek duydu bilmiyorum. Bunun AK Parti’nin ruhuna ve felsefesine uygun bir fotoğraf olmadığını söyleyebilirim. Zaten onun için kendisi de özür diledi. İnşallah bir daha tekrarlanmayacak, bir daha olmayacak” dedi.

Haberin Devamı

Yeni yıl tatilinin sona ereceği 8 Ocak’tan itibaren Meclis’i yoğun bir gündemin bekleyeceğini ifade eden Turan, komisyon aşaması tamamlanmış 71 maddelik torba kanun teklifi ile Sanayi Ticaret Komisyonu’nda alt komisyona sevk edilen Maden Kanunu’nda da değişiklik öngören ayrı bir torba yasa teklifinin TBMM’nin öncelikli gündemini oluşturacağını bildirdi. Turan, hayvan haklarıyla ilgili düzenlemenin de yerel seçim tatiline girmeden önce Meclis’ten geçirmeyi planladıklarını söyledi.