Siyaset Albayrak’tan doğum günü klibi: ‘İyi ki doğdun başkomutan’

Albayrak’tan doğum günü klibi: ‘İyi ki doğdun başkomutan’

27.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü, hazırlanan bir video klip ile kutladı. Videoda, “Doğmak, oyunu bozmaktır. Kızıl elmanın izinde bir yolcu, yiğit bir lider olmaktır... İyi ki doğdun başkomutan, iyi ki doğdun Recep Tayyip Erdoğan” ifadeleri yer aldı.

Albayrak’tan doğum günü klibi: ‘İyi ki doğdun başkomutan’

Aynı zamanda Erdoğan’ın damadı olan Albayrak, doğum günü videosunu Twitter’den yayımladı. #İyikiDoğdunBaşkomutanım” hashtagini kullanan Albayrak’ın paylaştığı video klip İslamiyet’in doğuşunu anlatan “Çağrı” filminden bir sahne ile başlarken videoda 15 Temmuz ve Afrin Operasyonu’ndan görüntüler ile Erdoğan’ın pek çok fotoğrafı yer aldı. Videoda özetle şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

“Doğmak, oyunu bozmaktır. Doğmak, merhamete susamış insanlığın bağrına, bir çiçeğin baharı çağırması misali müjde olmaktır... Doğmak, şehadetiyle karşı koymaktır esarete. Düğündür analara, kına yaktırır kuzulara, oğullarını kurban ettirir Allah’a. Doğmak, özgür olmaktır. Minarelerden okunan salanın manasına koşmaktır. Sonu olmayan yiğitliklerin ispatıdır... Doğmaktır savaşmak yedi düvel karşısında hakkın yanında. Halktır doğmak, kıymet vermektir uzak yakın demeden insana... Doğmak, emin olmaktır. Tarih bizi çağırıyorken oyalanmamaktır. Kızıl elmanın izinde bir yolcu, yiğit bir lider olmaktır. Doğmak, kendini yeniden bulmak üzere yola koyulan bir milletin kaderinde var olmaktır. İyi ki doğdun başkomutan, iyi ki doğdun Recep Tayyip Erdoğan.”